Postvučićevska era

Jedno je sta bi mi voleli da vidimo,a sasvim drugo je sta ce biti posle posasti zvane SNS i AV sa kamarilom.Jedno je sigurno,a to je da ce onaj-oni koji ce doci posle zestoko nadrljati,jer su nas ovi toliko zakanalili(i zuti takodje)da ce nam trebati minimum(po mom misljenju)tri generacije samo da krenemo ispravnim putem tj da prvenstveno gledamo sebe i svoja posla.
Ako rektor Đokić sa svojom ekipom ne prione pre svega u borbi protiv korupcije sa Srbijom je završeno. Situacija je krajnje ozbiljna i uopšte nije za šalu. Nadam se da će konačno neko strast za novcem zameniti rodoljubivim i patriotskim osećanjima. Lopovi se brzo zaborave ali heroji se pamte.

Ako rektor Đokić sa svojom ekipom ne prione pre svega u borbi protiv korupcije sa Srbijom je završeno. Situacija je krajnje ozbiljna i uopšte nije za šalu. Nadam se da će konačno neko strast za novcem zameniti rodoljubivim i patriotskim osećanjima. Lopovi se brzo zaborave ali heroji se pamte.
Pazi,sta ako dobijemo gore od AV i kamarile mu u vidu rektora Djokica i ekipe mu?
Sada je sansa za velike promene i ono sto je najbitnije za promenu sistema,a tu se mora biti jako mudar i pametan.Neka dodje rektor Djokic,ali svima njima
kao i svim ostalima koji ce se baviti politikom u Srbiji ograniciti ovlascenja do te mere da za svako pitanje od javnog interesa ide referendum npr,kao i da se
zestoko kaznjava svako odstupanje od tih datih ovlascenja.Gledaj na to kao zidanje kuce,bez zdravih osnova,pitanje je dana kada ce se kuca urusiti,a nama
su spratovi pali i udaramo celima u plafon,ako me razume(te)s.

Taj da je nastavnik u osnovnoj skoli djaci bi ga gadjali kredama i penjali se na plafon. On da vodi drzavu :zcepanje:Pokazao je koliko je sposoban na mestu rektora, zajedno sa dekanima. Tako kako vode Univerzitet bi i neku lokalnu samoupravu, o vladi da ne govorim.
Kao prvo,zasto vadis reci iz konteksta?
Kao drugo,ja nisam napisao"sigurno ce biti gori"
Kao trece,da sazmem.Vlast treba da polaze racune narodu,u prevodu,valjas-ostajes jos jedan mandat,ne valjas-mars i ako ima elemenata za krivicno gonjenje
u zatvor na robiju,bez obzira ko god da si i sta god da si.

I do otga je dovela Vučićeva vladavina. Nisu fakulteti iz čista mira stupili u blokadu.
Stupili su iz cista mira a po zelji nesposobnog i korumpiranog univerzitetskog rukovodstva. Jer posto nisu mogli da organizuju nikakav drugi strajk (u Evropi su strajkovi uobicajeni) resili su da iskoriste prirodne "buntovnike bez razloga" tj. omladince za tu namenu.

Huligani su uobicajena pojava u evropskim zemljama, ono sto nije bilo uobicajeno su blokade fakulteta.
A sta imamo mi sa evropom.Pokazali su ko su i sta su.Mi trebamo da radimo na nama,za nas boljitak i boljitak buducih generacija,bez kriminalaca koji su
osakatili ovu zemlju gore nego Turci pod opsadom.Ti i ostali botovi branite kriminal i dalji raskol i rasturanje Srbije.Vi ste SAUCESNICI u kriminalnom delu
veleizdaje Srbije i dalje unistavanje iste,kao i Srpskog naroda i ostalih narodnosti koje u njoj zive.

Te vučićevske teorije zavere slušam celoga života. Samo je za Savu Manojlovića izneo neki nazovi dokaz da ga je platio Rokfeler ili Soroš sve ostalo je ostalo na rečima. A kako ne poverovati Vučiću?
Pa Srbija nema zakon o transparentnosti finansiranja NVO, svuda drugde gde je taj zakon uveden demonstracije su momentalno prestale.
Nama je upravo takav zakon potreban ako govorimo o finansijskoj transparentnosti, ne borba protiv uobicajene korupcije.

Oni su potplaceni po definiciji a bili bi jos potplaceniji kad bi se domogli vlasti daleko bilo.

Mali broj njih je pokrenuo ostale jer su im legle pare iz inostranstva. Oni obicni profesori su iskorisceni isto kao i studenti, jer su po prirodi naivni i prozapadno orijentisani.
a kako to bre uvek neko finansira nerede u srbiji...a slikovne dokaze jedino imamo kako SNS trpa pare USAIDa, EU fondova, MMFa...jedan dan ih hvale, a drugi dan napadaju te iste ruke koje hrane srpsku drzavu parama...

Smradikali nesrbi + srbomrzci presvuceni radikali (SNS) svaki dan truju narod sa tim nekim izdajnicima a bukvalno niko vise para nije uzeo nego sam vucic

Finansiraju svuda, neredi su uobicajena pojava sirom sveta.

Nisu to teroristicke organizacije, drzave mogu legalno da dobijaju pare za poznate namene od njih, nevladine organizacije ne mogu.
a sto onda trpamo pare od tih sto nas ruse? Potpisujemo sporazume radimo sve sto hoce...al to ne valja pa aj porusi...

Sto ne mogu nevladine? Gde to pise? "Ja smem da karam ti ne smes bato tako pise"

Back