Postovanje

Pišete gomilu sranja koje su vas učili i ispirali vam mozak kao i većini
Ali dobro biti zaveden je ljudski
Možda jednom naučite da poštujete sebe
Govorim za razne teorije zavere i zamene teza kojima su napunjene glave određenog auditorijuma jer na žalost nemaju kapacitet za bolje

Moje licno misljenje je da je jedan od najboljih pokazatelja ko je kakav covek, da znas i razumes sta postuje.

Sta vi postujete? :think:

nikog...

mogu da se nekome divim, nekoga volim, da mrzim nesposoban sam radije cu da uzmem beretu i da ga roknem...ali da postujem...napr neka zena ti da bubreg, drugi covek te spase iz nabujale morave, treci ti vrati izgubljeni novcanik sa 10 soma evra....politicar izgradi drzavu gde su svi sretni... nemas osnova da ih postujes, prvoj mozes da das i ti svoje rebro, spasiocu da se orodite i u crkvi jedan drugome palite svece za zivota ali ni ti nisi slucajno upao u moravu a ni on nije slucajno za tobom skocio znaci sudbina....onaj sto ti vrati pare castis ga sa 1000-arkom jer zna da ga je mozda neka kamera uslikala pa je nahebo a ovako ipak som je som kao dobrotvor jel.... politicar je placen za svoj posao i sta ima da ga postujem ako ga dobro radi, svako mora da radi posao najbolje sto zna...

не могу да изанализирам личности свих бубамара које постоје да бих ти одговорио на питање

pa dobra je i cenimo ih jer rokaju stetocine

- - - - - - - - - -

Ujela me za glavu necu valjda suknju preko glave

hmmm... ovo zaista daje prekogniciju zanimljivog prijateljstva

Ma opušteno bre :) Nigde ja prvi ne vređam, ako procitas prva dva posta i povezes kontekst samo će ti se kazati:) Ostalo je istorija:lol:

Okej, ne vredjas. Covek poput tebe mene i ne moze da uvredi u sustini.:lol:

Ali sve te tvoje imbecilne i nicim izazvane prozivke i dijagnoze da ja imam disleksiju i da sam mentalno ogranicen decak usmeravam ka tvojoj porodici i tvom sinu sa istinski dobronamernom zeljom potpunog ostvarenja.:smeker:

Znaci sve to sto si meni rekao neka se zaista desi tvom sinu i nigde ja ne upotrebljavam ruzne reci ili kletve.:cool:

Evo, ovaj put je smireno, stalozeno i bez vredjanja.:)

Nisam te uvredio nigde.:)

Savrseno sam politicki korektan.:)

Nadam se da se tebi kazalo. Inace se nisam iznervirao ni ich ni pre, uopste, casna rec.:)

Poslednja izmena:

Back