Poštovanje?

Prasling

Ističe se
Poruka
2.675
Koliko cenite svog udvarača i njegova osećanja i namere, pod uslovom da ste sigurni da su iskreni? Da li ste ikada nekog uvredili zbog toga, slučajno ili namerno, ili (kao što radi 95% devojaka i momaka danas) upirali prstom u njega - eno ga onaj što trči zamnom?

Koliko cenite svog udvarača i njegova osećanja i namere, pod uslovom da ste sigurni da su iskreni? Da li ste ikada nekog uvredili zbog toga, slučajno ili namerno, ili (kao što radi 95% devojaka i momaka danas) upirali prstom u njega - eno ga onaj što trči zamnom?

Класичан пример кад неко остави као ето оних 5% кад му неко каже "Ја то не радим" да има одговор "па ти си у ових 5%", мсм ко то ради та истраживања?

И за мном се пише одвојено.

postujem kao i svakog normalnog sagovornika..usput otvarajuci se koliko i neko ko mi prilazi..niko ne moze biti siguran koliko su iskrene namere jer se o tome ne govori..nego se treba osetiti..a za to treba vreme

aj sad da se malo uozbiljim...

imao sam tu čast, ali ne nešto mnogo puta da mi priđu devojke...ovde su one konzervativnije (barem su bile u to moje vreme) po tom pitanju...uvek su čekale da muškarac bude taj koji bi inicirao prvi kontakt...
ali naletela bi tako poneka...s obzirom da me ne krasi neka lepota, a i nemam pojma šta bi u meni videle (da ne bude da je spoljna lepota jedina stvar, jel) pa su prilazile...i dešavao se da mi priđu manje lepe devojke, za koje ja tog trenutka nisam bio zainteresovan, nisam iz nekog razloga imao želju da s njima budem...
nisam imao nikad srca da uvredim neku takvu...bez obzira sviđala mi se ona ili ne...ali cenio sam njihove namere i bila mi je čast što su u masi muškaraca izabrale baš mene...baš sam cenio...pogotovo što je kao što rekoh bilo i lepših i pametnijih od mene tada, tu, u tom trenutku...

jel sam pogodio suštinu teme...?

to bas i ne spada u postovanje, vise u dopadanje i ili vaspitanje

meni je to ok, sve je ok do granice foliranja
i nisam klinka da se bilo kome podsmevam i ja sam kao riba a on trci , ma da...

po mojoj teoriji svako se udvara iskreno, ali sa razlicitim motivima:mrgreen:

dakle, maksimalno sam obazriva, pazljiva, puna razumevanja, i gajim duboko postovanje prema svima koji pokazu neku vrstu interesovanja za mene.

ja uvek to radim, tako skupim bandu i naslonimo se na jednu ogradu ovde u kraju i pljujemo tako po ceo dan, samo vidiš baru pljuvačke oko nas, i onda kad prođe tako neka riba koja se prži na mene ja tako što glasnije šapnem e evo je ona što bi mi blajvala i onda počnem da se smejem kao krme a prate me pajtaši i onda se tako smejemo i ržemo i upiremo prstima a riba onda pocrveni i plačući pobegne

tako mi radimo

лома ли је

mVgEu.jpg

imali smo jednog takvog u vojske...neki mamin pederko, teže od kašike nije digo u životu...Pušić iz Zrenjanina...neka aristokratija, buržuji neam pojma...
sav onako aristokracki bele kože, sav nežan, ko bebeće dupe...
uvatimo ga ja i jedan iz Čuruga i okačimo za opasač za onaj metalni krevet na sprat, al da visi naglavačke...
mlatarao je nožicama i ručicama onako bespomoćno ima jedno pola sata...

...pa problem je u ličnom vospitaniju devojaka(sad o njima) koje zarad ličnog ugleda u očima ostalih nazovi riba moraju na jedan grub i ja bih dodao prostački način da otresu nepopularne udvarače,mišljenja sam da su izgubile svoje individualno mišljenje čak i po pitanju lične intime,biranje dečka bi trebalo da bude stvar afiniteta svake od njih pojedinačno a ne stav grupe kojoj pripadaju,a taj stav se često formira prema zahtevima medija i nazovi popularnih estradnih ličnosti...
...stvar je otišla predaleko i sve je manje i manje ljubavi a sve više goli interesi....
...donekle razumem motive ove pojave ali nikako ih ne prihvatam jer to nisam ja...

...pa problem je u ličnom vospitaniju devojaka(sad o njima) koje zarad ličnog ugleda u očima ostalih nazovi riba moraju na jedan grub i ja bih dodao prostački način da otresu nepopularne udvarače,mišljenja sam da su izgubile svoje individualno mišljenje čak i po pitanju lične intime,biranje dečka bi trebalo da bude stvar afiniteta svake od njih pojedinačno a ne stav grupe kojoj pripadaju,a taj stav se često formira prema zahtevima medija i nazovi popularnih estradnih ličnosti...
...stvar je otišla predaleko i sve je manje i manje ljubavi a sve više goli interesi....
...donekle razumem motive ove pojave ali nikako ih ne prihvatam jer to nisam ja...
nemam reputacije...

bravo...

Nikada se nisam podsmevala tudjim osecanjima.Ako nisam bila zainteresovana jasno sam to stavljala do znanja ali uvek na fin i odmeren nacin.

Back