Postoji li omladinska zadruga?????????

drzavne jasle su danas najnesigurnije da se ne lazemo...

Ja kazem ljudima ako hocete da dobro odradite posao, sami organizujte posao..
Znaci ako hoces da angazujes neke ljude, ne jednog nego neke ljude u ino...onda das malo kesa pa po principu godisnjeg projekta napravi se omladinska zadruga...

Ja cak mislim da bi to bio dobar potez, i odrziv i isplativ...i na neki nacin patriotski...
Cak bi se javio i da vodim takav projekat, i to ono iz petnih zila...
A ja tom poslu prilazim totalno drugacije od jebivetara agencijskih koji kao da prodaju letovanje...

Tako da ako vec zelis da se neka akcija desava porazmisli o tome da finansiras (tacnije kreditiras) jedan projekat omladinske zadruge INO orjentacije..
Znam , tj siguran sam da bi to bio bum ako ga radi covek koji je svestran...

Baci na papir predlog, troskove , budzet, napravi okvir, posle toga se to malo ispegla i napravi pravi projekt i eto neceg sto ima da sljaka, a ako se dobro odradi cak moze da smanji odliv mozgova u inostranstvo....Zavisi sta se hoce...moze da se poveca moze da se smanji, sve to zavisi od sitnice koju ubacis ili ne ubacis....

Zašto baš omladinska....

Meni je poznato iz nemačke, zadruga freelancer većinom programeri udružili se zbog dobijanje većih projekta.

U srbiji iako nešto slično ima siguran sam da ne funkcioniše, jer u zadnjih dvadesetak godina ne postoji nikakva zajednica srba.

Uopšte nije moranje da bude omladinska,može da bude i studenska ili udruženje penzionerke ukoliko se još uvek bavi nekim poslom recimo elektronikom,elektrotehnikom,matematikom itd.
Sve je to neiskorišćeni potencijal u Srbiji a ogroman je.Prosto rečeno rudnik zlata.

Zašto baš omladinska....

Meni je poznato iz nemačke, zadruga freelancer većinom programeri udružili se zbog dobijanje većih projekta.

U srbiji iako nešto slično ima siguran sam da ne funkcioniše, jer u zadnjih dvadesetak godina ne postoji nikakva zajednica srba.

Postoji to i u Srbiji nažalost ne rade za strano tržište bar je moje iskustvo tako.Računam nešto se promenilo pa novi ljudi moguće nešto menjaju i žele da uvode nešto drugačije.

Back