Postoji li bolje sutra za SRBIJU??

Bi2:
Izvini komsija, al ovo si ti napisao. Sto ti ne zaposli nekog pripravnika i radnika starijeg od 45.godina nego ti radi vise clanova porodice? Nije problem u placanju doprinosa i poreza za radnika, to znas i sam, nego obezbediti redovan posao za tog radnika a samim tim imu obezditi i redovnu platu.. ;)
Sta cemo sa onim poslovanjima, koja su strucna, gde ne moze da uskoci u ispomoc zena, sin i kcerka?
Ma oni sve to zaboravljaju kad treba da se plati recima, a za svoju familiju mogu da rade i drugi na papiru!! Sto znaci prijavljena mu je porodica i ide im radni staz, a dok radnik koji mu nije nista radi na crno kod njega i to za neki bedni minimalac!! I nije on nikakav privatnik, pogledaj samo slikicu kakvu je postavio!! To je neko dete od 5 godina koje se zeza i segaci sa nama!!

pritajeno_dobro:
A kod vas u hravtskoj sve sami Zumbuli, narcisu jedan!! Izgleda da si jedan od onih Gay momaka cim stavljas slikicu najvece kurvestije na svoj nick, a i nick ti je nesto poput slogiranog karanfila!!

samo za tebe ću stavit sliku Brad Pitta
da naveće lakše zaspiš :lol: :lol:

samo prićekaj da nadjem takvu sliku jer ne držim slike momaka na kompu

crow:
:D josh jedan komunista
xexexexe...

odgovor na pitanje - NE! 8)
dogod bude puna podanika a ne gradjana,
bice ovakva kakva jeste

a zbog milion zarloga
bice vishe podanika josh barem 1000 godina :(

A ti gradjanine Kejn mora da sa nostalgijom prizivas vremena lova na vestice kada je svako ko misli drugacije bio proglasavan za komunistu.
Vi cedoidi ste podanici. Projekcije ne mogu zamagliti istinu.

Bi2:
Izvini komsija, al ovo si ti napisao. Sto ti ne zaposli nekog pripravnika i radnika starijeg od 45.godina nego ti radi vise clanova porodice? Nije problem u placanju doprinosa i poreza za radnika, to znas i sam, nego obezbediti redovan posao za tog radnika a samim tim imu obezditi i redovnu platu.. ;)
Sta cemo sa onim poslovanjima, koja su strucna, gde ne moze da uskoci u ispomoc zena, sin i kcerka?

Ja sam napisao da je stanje u Srbiji beda ziva.......i da u takvoj Srbiji , nema posla od kojeg mozes da se obogatis.....ako nisi lopina bliska vlasti.........

Ali, laz je da ne moze da se radi , i da se zaradi za pristojan zivot.......
Posto je situacija teska, naravno da je deo tereta preuzela porodica, ( i da nije teska situacija , sta tu ima lose??)...........

A pored toga, imam i radnike pripravnike, i radnike pred penzijom , i strucnjake, tehnologe sa fakultetima, i fizikalce............ne razumem sta ti meni prebacujes??? :confused:

Trebalo bi da prilagodim strukturu zaposlenih zeljama forumasa sa Krstarice?? :shock:

Ja od drzave nista nisam ni trazio ni dobio, a imam verovatno mnogo vise razloga da trazim od mnogih od vas...........sam sam napravio i firmu, i radna mesta za porodicu i jos mnogo porodica.............sve redovno placam drzavi, pa se od toga i mnogi od vas jos skoluju .........ili im roditelji penzioneri primaju penzije.........

Takodje, radnici dobijaju plate redovno......makar na ustrb moje zarade........
Mozda nije mnogo, ali je redovno, i najvise sto moze u ovoj situaciji..........

I pored toga, sto radim, placam poreze, zaposljavam radnike, koji opet hrane svoju decu, ovde me prozivaju mediokriteti, kao "izdajnika"......"nepatriJotu"...samo zato sto su mi smesni njihovi prazni postovi o novom ratovanju na Kosovu,gde oni navodno jedva cekaju da odu.......o pobedi nad NATO... i slicne gluposti o Velikoj Srbiji...............

No, kakvi smo, za bolje i nismo.............

pritajeno_dobro:
Ma cini ti se da je vlast ista kao u vreme Cobija, ova je mnogo gora jer za vreme cobija bar su postojale i radile drzavne firme gde si imao siguran posao, a o plati necu da pricam to je vec sasvim druga tema za razgovor, a sada nemamo ni fabrike a ni plate jer ako nema fabrike ko ce i gde raditi a stime i zaraditi! Ova vlast je prodala sve sto se moglo prodati, oporezala sve sto se moze izoporezovati, cak nam nametnuli i dodatni neki PDV, pa gde ima u svetu da ti prvo placas reket drzavi u vidu poreza i nekih osiguranja a posle radis da bi zaradio ili video dali mozes uopste da krenes sa radom sa tolikim nametima!!! To nigde nepostoji sem u srbiji To bi bilo isto primer na obicnoj grickalici u prodavnici, ako bi usao u prodavnicu i na kasi mi naplatili smoki koji jos nisam ni uzeo, a kada odes do rafa sa smokijem a ti vidis da mu rok istekao ili ti se nesvidja, oni ti nevracaju novac, eto isto je i sa nasom drzavom, to upravo i rade, i gde uostalom si video na pijaci ljudi oko guse nose ebene fiksalne kase oko vrata i izdavaju ti racune, zar termin pijaca nije bila okvalifikovana iz udzbenika kao zona slobodne trgovine!! Daj ovaj tip gore stvarno prica gluposti o placanjima kao normalnim, svima nama je to abnormalno i prevelika je cifra stavljena za placanje a njemu odgovara, pa dobro kad mu odgovara sto bar jednom nekaze cime se bavi i gde , da posetimo tu uspesnu firmu i odvedemo nase strucnjake na usavrsavanje kao primer ostalim privatnicima!!!

Ti si onaj sto je propao za mesec dana???

pa niko ti nije kriv ako si lenj ili nesposoban.......a PDV postoji u celom civilizovanom svetu, pa posto ni to ne znas, nije ni cudo da si propao sa poslom............

I cifra koja je tebi prevelika je srednja zalost.........ima i vecih i manjih stopa PDV a u okruzenju............ali, takvi su mi privatnici poznati........umesto da rade, samo mrse mooda kako im drzav otima, kako bi trebalo da im da drzava jedno 100 000 E, na "majke mi" kredita, naravno nepovratnog...............a i onda bi propali.........

A avatar??? :D :D :D
Siguran sam da sam duplo stariji od tebe, a opet i duplo mladji, sve je to relativno.........
radi se o mojoj svesti, i tvojoj nesvesti..... :wink:

Silent Bob:
Za Avganistan je kasno - vec su ga uzeli Ameri, a S. Koreja nece ni sama sa sobom... Trebamo mi ici sa ostalim slobodnim i naprednim drzavama sveta... Kongo, Angola, Venecuela, Nepal, Oman, Alzir, Maroko...
Šta se uzbuđuješ?Ovo je zemlja u kojoj posla nema i neće ga biti.Tako je bilo i pre 20 godina,kad je sve izgledalo mnogo lepše.Problem je mentalitet-zbog toga što se svi bavimo drugima,a ne sami sobom.Svi čekaju da komšiji crkne krava:jedna po jedna i ode celo stado,pomoći niotkud!Takvi su i ostali narodi bivše Juge izuzev slovenaca koji su okrenuti sebi.Završi faks i beži negde drugde!;)

pritajeno_dobro:
Vremenom sam se naviko na ova teska i strasna vremena po nas SRBE, doslo je neko drugo, novo vreme, gde nas vise nece ubijati i ponizavati zapad, to sada radi nasa vlast i vlada! Donosenjem niz zakona kojima se Srbi stavljaju u tesko materijalno i finansijsko stanje!! Prodali su sve sto se moglo i imalo prodati, sad su okrenuli drugu taktiku, poceli su oduzimati fabrike onima koji su i platili za njih pod izgovorom neka neregularnost!! Pa sama neregularnost je nasa vlast!! Nijedan se gradjanin Srbije nije pitao mogu li? Smeju li? da prodaju vekovima pravljene i stecene fabrike od radnickog znoja, oni ih prodali za par dana kao da se radi o nekom napustenom rudniku iz koga je iscrpljeno sve sto se moze iscrpeti!! I ova drzava nikad nece procvetati kao privatna, na polju privatnih firmi!! Sve privatnike koje znam posle par meseci zatvaraju svoje radnje. Neznam zbog cega, to treba pitati nasu vlast!! Odgovor lezi u njihovim nametima i porezima koje su dali da globe kako obicne gradjane tako i pravna privatna lica!!! Nijednom ni drugom se dobro nepise u ovakvoj srbiji. Zato dajte svoj komentar ili odgovor kako da se sve ovo prevazidje i napokon Srbija stane na svoje noge!!

Апсолутно тачно,али колико год се овом народу константно кроз векове дешавало
несрећа и зло, толико не постоји други сличан народ као ми, који са толико оптимизма гледа на будућност и мисли да нас тамо чека нешто лепо,ако су нам ови садашњи та будућност онда је то изгубљена нада,ако буде промена онда постоји нада и вера у будућност!

Srbija polako pronalazi svoj pravi put..
Srbija treba da maksimalno iskoristi sve pogodnosti koje joj daju izvrstan geografski polozaj i prirodna bogastva..
Srbija treba da vise ulaze u obrazovanje-da zaustavi emigraciju-treba da pojaca borbu protiv korupcije i kriminala..
Srbija treba da pojaca saradnju sa ruskim kompanijama u energetici i rudarstvu..
Potrebno je pojacati saradnju sa stranim kompanijma iz sektora visoke tehnologije sa Zapada i sa Dalekog Istoka..
Srbija treba da investira sto vise u otvaranje novih radnih mjesta i da investira u mlade da sto ranije formiraju zdrave porodice i da Srbija pomaze mlade zdrave porodice kojima je pomoć neophodna..

Back