Bi2:
Izvini komsija, al ovo si ti napisao. Sto ti ne zaposli nekog pripravnika i radnika starijeg od 45.godina nego ti radi vise clanova porodice? Nije problem u placanju doprinosa i poreza za radnika, to znas i sam, nego obezbediti redovan posao za tog radnika a samim tim imu obezditi i redovnu platu..
Sta cemo sa onim poslovanjima, koja su strucna, gde ne moze da uskoci u ispomoc zena, sin i kcerka?
Ja sam napisao da je stanje u Srbiji beda ziva.......i da u takvoj Srbiji , nema posla od kojeg mozes da se obogatis.....ako nisi lopina bliska vlasti.........
Ali, laz je da ne moze da se radi , i da se zaradi za pristojan zivot.......
Posto je situacija teska, naravno da je deo tereta preuzela porodica, ( i da nije teska situacija , sta tu ima lose??)...........
A pored toga, imam i radnike pripravnike, i radnike pred penzijom , i strucnjake, tehnologe sa fakultetima, i fizikalce............ne razumem sta ti meni prebacujes???
Trebalo bi da prilagodim strukturu zaposlenih zeljama forumasa sa Krstarice?? :shock:
Ja od drzave nista nisam ni trazio ni dobio, a imam verovatno mnogo vise razloga da trazim od mnogih od vas...........sam sam napravio i firmu, i radna mesta za porodicu i jos mnogo porodica.............sve redovno placam drzavi, pa se od toga i mnogi od vas jos skoluju .........ili im roditelji penzioneri primaju penzije.........
Takodje, radnici dobijaju plate redovno......makar na ustrb moje zarade........
Mozda nije mnogo, ali je redovno, i najvise sto moze u ovoj situaciji..........
I pored toga, sto radim, placam poreze, zaposljavam radnike, koji opet hrane svoju decu, ovde me prozivaju mediokriteti, kao "izdajnika"......"nepatriJotu"...samo zato sto su mi smesni njihovi prazni postovi o novom ratovanju na Kosovu,gde oni navodno jedva cekaju da odu.......o pobedi nad NATO... i slicne gluposti o Velikoj Srbiji...............
No, kakvi smo, za bolje i nismo.............