Postoje li ženske i muške i odluke?

Ne nalazim to ja, to nalazi nauka.

Ja samo citiram.

Inace, to svi znaju
.

Cak i zene.

Ali danas nije moderno govoriti o tome. Da ne ispadnes STAROMODAN.

Blajbi, vecina tvojih postova me izaziva da dam neki komentar.Ovdje si bas pretjerao.Klasicno, sexisticko misljenje.Cudi me da i jedna zena ostaje s tobom duze od 2 mjeseca.

Veoma je retko kada se odluke donose zajednicki.

NEMA SE VREMENA ZA TO. (A neki put ni zivaca).

U proseku, muzevi donose bolje i pravilnije odluke.

To je zato sto muski imaju osobinu da BOLJE VREDNUJU STVARI od zena (oko 30%), sto je odavno uoceno i dokazano.

Naravno, ne odnosi se na sve jedinke vec se govori U PROSEKU.

Takodje, u ogromnoj vecini danasnjih brakova muskarac je par godina stariji (iskusniji) i obrazovaniji nego zena.

To bi takodje TREBALO da ima odraza na KVALITET DONESENIH ODLIKA.

Blajbi, pocinjes opasno da me zivciras:rtfm:
Pre nego sto izreknes neke od ovako velikih seksistickih budalastina, prvo ponudi dokaze:rtfm:
Uostakom, sto se ja nerviram
Pa ti stalno pises jedno te isto:neutral:

Zato sto takve "naucne podatke" u korist zena objavljuju samo tabloidi, revije i spanske novele... :hahaha:

Nekako sam na strani tradicije kada su ove stvari u pitanju. Ne smem mnogo da laprdam da me feministkinje ne pojedu i ne ispljunu ili neto još gore, jer su one po pravilu jake i agresivne.
Mislim da Niče nije bio ženomrzac i da je ona njegova "Žena je odmor ratniku" u stvari jedna divna, nežna, topla poruka. nije on mislio baš na ratnike i ratove. Jer da je žena ostala nežna i muškarci bi ostali ratnici. Za ženska srca.

Back