NT Vending
Aktivan član
- Poruka
- 1.250
Ti vecito nalazis neke statistine gde su muskarci sposobniji, lepsi, pametniji bolje vrednuju stvari, obrazovaniji od zena...![]()
Ha ha, i imaju veci q***...da ne psujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti vecito nalazis neke statistine gde su muskarci sposobniji, lepsi, pametniji bolje vrednuju stvari, obrazovaniji od zena...![]()
Ne nalazim to ja, to nalazi nauka.
Ja samo citiram.
Inace, to svi znaju
.
Cak i zene.
Ali danas nije moderno govoriti o tome. Da ne ispadnes STAROMODAN.
Опет тема о Блајбију...А ја баш хтела да пишем, али сад нећу!![]()
Naravno da NE, ako nam je zivot zajednicki i odluke nam trebaju biti takve.Osim naravno o odlukama tipa kada cu ici kod frizera ili on na footballPostoje li u vašem zajedničkom životu odluke koje donosi samo Ona i koje donosi samo On. Kada kažem "samo" - mislim uglavnom.
Postoje li u vašem zajedničkom životu odluke koje donosi samo Ona i koje donosi samo On. Kada kažem "samo" - mislim uglavnom.
Veoma je retko kada se odluke donose zajednicki.
NEMA SE VREMENA ZA TO. (A neki put ni zivaca).
U proseku, muzevi donose bolje i pravilnije odluke.
To je zato sto muski imaju osobinu da BOLJE VREDNUJU STVARI od zena (oko 30%), sto je odavno uoceno i dokazano.
Naravno, ne odnosi se na sve jedinke vec se govori U PROSEKU.
Takodje, u ogromnoj vecini danasnjih brakova muskarac je par godina stariji (iskusniji) i obrazovaniji nego zena.
To bi takodje TREBALO da ima odraza na KVALITET DONESENIH ODLIKA.
Zato sto takve "naucne podatke" u korist zena objavljuju samo tabloidi, revije i spanske novele...![]()