Postoje li dve Srbije

vlada63:
Znaš, kad počnu da te "usitnjavaju" sve bivše komšije,

evo to je tvoja najveca zabluda. Ne usitnjavaju drugi nas vec mi sami sebe. Pa zar ti se ne cini da svi beze od nas.Pa i mi sami od sebe
Ako nisi u stanju da sam vidiš ko te udara ... onda će ti to objasniti Čeda ili Tadić. Samo izvoli. Mi takve u mom selu zovemo slepcima ...

Dace Bog da pozivim i da vam dokazem, da misleci da ce ovoj vlasti doci glave eventualno izrucenje Mladica Hagu, ispravno mislim, odnosno- tacno!
Jer, na nekoliko meseci je odlozeno usvajanje nezavisnosti Kosova, samo da bi se vlastima u Srbiji dala mogucnost da pre toga izruci Mladica. Onda ode Kosovo, i odose i oni.
Sve je u uzrocno-posledicnoj vezi.

*BILJA*:
Prvo, imaju vise od milion glasaca, drugo, ovo sto si napisao je cista demagogija i manipulacija :roll:
Znaci, mene neko izmanipulisao, a tebe niko?!
Ja misim da si ti vise izmanipulisan nego ja, mada ne znam kojoj od CETIRI partije na vlasti stvarno pripadas, ili pripadas svima- onako, djuture :?

Mozda sam subjektivan kada sam rekao da si izmanipulisana ali iz najbolje namere. Imamo samo razlicite poglede na svet i to je to. :-D

Pepeo:
Tacno da nije dekoracija, ali nije ni vlast. Nema vecinu, ma koliko glasaca imala SRS,
pa se pritom postavlja pitanje kako oni to odlucuju o necemu, a nemaju uslove?
Jednostavno pitanje koje ti je postavila devojka (Bilja) pretvaras u nesto sto sto nije logicno i pokusavas da objasnis neobjasnjivo.....

Pa prseti se malo kada su radikali izasli iz vlasti a jos uvek sedeli u poslanickim i ministarskim foteljama. Cuvena vlada u ostavci. Priseti sa kada je Seselj pobedio Slobu na predsednickim izborima pa se odrekao da bi bio u senci. Moze Popeo itekako moze da se vlada iz senke i vrsi uticaj iz ladovine tj.iz senke. Tako rade radikali. Oce da vladaju ali neko drugi da snosi odgovornost.

*BILJA*:
Dace Bog da pozivim i da vam dokazem, da misleci da ce ovoj vlasti doci glave eventualno izrucenje Mladica Hagu, ispravno mislim, odnosno- tacno!
Jer, na nekoliko meseci je odlozeno usvajanje nezavisnosti Kosova, samo da bi se vlastima u Srbiji dala mogucnost da pre toga izruci Mladica. Onda ode Kosovo, i odose i oni.
Sve je u uzrocno-posledicnoj vezi.

Poziveces ti jos dugo draga moja Biljo to ti ja zelim. Nadam se da ces mnogo manje pricati o politici a mnogo vise o tome gde si bila prosle ili ove godine na letovanju, sta si videla i sta kupila (od suvenira naravno).

vlada63:
Ali zar ne treba teziti tim vrednostima? Uvek ima onih koji guraju napred i onih koji vuku nazad. Kod nas ovi sto vuku su brojniji za sada sto je zalosno. :evil:
Ako zelis u tu ebenu "Evropu", moras se prilagoditi velikim mocnicima, odreci se necega i tome slicno...a zasto bismo se menjali zarad tamo neceg "evropskog" kad smo mi dusa balkanska?

Jelena87:
Ako zelis u tu ebenu "Evropu", moras se prilagoditi velikim mocnicima, odreci se necega i tome slicno...a zasto bismo se menjali zarad tamo neceg "evropskog" kad smo mi dusa balkanska?

Citaj sve komentare pa ce ti biti jasno. Ne idemo u evropu posto poto. Treba da budemo svoji u evropi. Da se pridruzimo zajednici kao Srbija, zemlja sa identitetom i svojim osobenostima. Kakvi smo sada? Podeljeni, posvadjani, getoizirani, politicki nestabilni, moralno nezreli, ekonomski unisteni.......

vlada63:
Citaj sve komentare pa ce ti biti jasno. Ne idemo u evropu posto poto. Treba da budemo svoji u evropi. Da se pridruzimo zajednici kao Srbija, zemlja sa identitetom i svojim osobenostima. Kakvi smo sada? Podeljeni, posvadjani, getoizirani, politicki nestabilni, moralno nezreli, ekonomski unisteni.......

samo prilagodjavanje ewropi vrsi ozdravljenju naseg drustva... ewropske institucije su lek za ovo posrnulo drustvo...!!!

do momenta kada budemo usli u ewropsku uniju bicemo polu izleceni dok nas potpuno izlecenje od bolesti devedesetih ocekuje tek unutar ewropske unije i to za duzi niz godina boravka u njoj... nadam se da sam bio kratak i jasan...!!!

vlada63:
Pa prseti se malo kada su radikali izasli iz vlasti a jos uvek sedeli u poslanickim i ministarskim foteljama. Cuvena vlada u ostavci. Priseti sa kada je Seselj pobedio Slobu na predsednickim izborima pa se odrekao da bi bio u senci. Moze Popeo itekako moze da se vlada iz senke i vrsi uticaj iz ladovine tj.iz senke. Tako rade radikali. Oce da vladaju ali neko drugi da snosi odgovornost.

Jel to nekada bilo??? Danas nije tako a o onome sto je bilo mozemo nadugo i nasiroko.
Mesas teme, tako mozes reci da i dana vlada KPJ, i to iz senke.
Zar nije to bezanje od odgovornosti, da neko ko vlada, ko ima svu vlast u rukama, pocne da optuzuje neke druge, kako oni vladaju iz senke, kako su oni krivi.
Zaista ne razumem.
Priseti se ti ove techinke vlade, svi kao nisu vise ministri, a vladali 3 meseca,......

Pepeo:
Zar nije to bezanje od odgovornosti, da neko ko vlada, ko ima svu vlast u rukama, pocne da optuzuje neke druge, kako oni vladaju iz senke, kako su oni krivi.
Zaista ne razumem.
Priseti se ti ove techinke vlade, svi kao nisu vise ministri, a vladali 3 meseca,......

Donekle se slazemo. Nije bitno ko je na vlasti ako je legalno izabran na izborima. Bitno je da vlast snosi svu odgovornost ( i moralnu i materijalnu, i politicku i istorijsku) za vodjenje ove zemlje. Da je pravde ne bi neko platio glavom a derugi punili racune po svajcarskim bankama. A narod......narod se svadja oko toga ko ce da glodje kosku koju bace ovi sa Srpskog politickog olimpa.

Back