postojanost?

gost 88651

Iskusan
Banovan
Poruka
6.081
konzistentnost, postojanost, msm da je to ono što se ceni.

neočekivana iznenađenja i promene - no, no.

msm da ljudi vole kad znaju šta mogu da očekuju od nekog, ne vole nemir, uznemirenje u smislu nečije nepostojanosti.

„Ako najsnažnije žudiš za filozofijom, od samog početka se pripremi na stalno ismevanje i podrugivanje. No imaj na umu, budeš li uporan, te iste osobe će ti se kasnije diviti... Zapamti, desi li ti se da pažnju usmeriš ka spoljnim stvarima kako bi zadovoljio druge, budi siguran da si upropastio svoj obrazac života.“

Epiktet

volite li postojane ljude, ili one "pune iznenađenja"?

Volim ljude koji su postojani u važnim stvarima, čija reč vredi i ima težinu. Ali volim da i oni imaju po neko iznenađenje u rukavu, da ne bi bilo monotono, jer ravna linija brzo smori.

treba mi i u isto vreme me nervira postojan partner... jer ja ni od sebe ne znam šta da očekujem.
postojano je dosadno, postoji u tragovima i najčešće se temelji na lažima.

- - - - - - - - - -

Volim ljude koji su postojani u važnim stvarima, čija reč vredi i ima težinu. Ali volim da i oni imaju po neko iznenađenje u rukavu, da ne bi bilo monotono, jer ravna linija brzo smori.

ko ima ili nema obraz nije tema... ako sam lepo skontala.

pročitah msm nedavno nešto u smislu da psi idu za mirnom energijom.

msm da je isto sa ljudima.

msm da niko ne želi da bude rastrzan i nekontrolisano nemiran.

nemir se prenosi, neraspoloženje utiče na osobe u blizini.

Постојаност ми је омиљена особина неког човјека. Ти људи уливају повјерење и дају сигурност.
Можеш се ослонити на њих у свакој ситуацији. По правилу са собом носе и неку умиријућу енергију.

Back