posto sam bezobrazan

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aca_Banovani:
E fino, drugi list sam okrenuo. Maksimalno sam korektan prema curama, cestitam 8 mart, posaljem poruke, samo su se 2 setile da kazu hvala ostale su me tretirale ko poslednje *****. Korektan sam sve sve sve. I one me smatraju za budalu koju treba vuci za nos. Ne mogu cak ni na poruku tipa "kako si sta radis da odgovore", na telefon ne odgovaraju. Kao da sam uradio ko zna sta, kao da im ne prijavim ispite kad idem i ja da ih prijavim , kako da im ne ucinim kad god nesto pitaju.

Danas sam jednu takvu uvatio za sisu i popisdela je, i sada nesto kontam neka je bar cu znati sto je ljuta na mene. A tako cu i za ostalim. Ko ih sisa, bar cu im dati razlog da se ljute.
Lave ti si se nešto z***** u proračunu...
naravno da treba da budeš pomalo bezobrazan, ali na fin način...
To što ti pristaješ da glumiš potrčka, budalu, i ko zna šta još, to je tvoja krivica!

Jednostavno zapamti: NI JEDNA KRAJNOST NE VALJA !

Pronađi neku sredinu. One koje ti se ne javljaju, i ne odgovaraju na poruke, nemoj više cimaš.
Takođe prestani ti da se javljaš kada one tebe cimaju (najnormalnije ponašanje, tako bi se ponašao i prema ortacima)!

SKONCENTRIŠI SE NA ONE KOJE TI SE JAVLJAJU!
Verovatno kod njih imaš više šansi...

ВanovanKorisnik:
Lave ti si se nešto z***** u proračunu...
naravno da treba da budeš pomalo bezobrazan, ali na fin način...
To što ti pristaješ da glumiš potrčka, budalu, i ko zna šta još, to je tvoja krivica!

Jednostavno zapamti: NI JEDNA KRAJNOST NE VALJA !

Pronađi neku sredinu. One koje ti se ne javljaju, i ne odgovaraju na poruke, nemoj više cimaš.
Takođe prestani ti da se javljaš kada one tebe cimaju (najnormalnije ponašanje, tako bi se ponašao i prema ortacima)!

SKONCENTRIŠI SE NA ONE KOJE TI SE JAVLJAJU!
Verovatno kod njih imaš više šansi...

Pa nema ni jedna koja ce da se javi ili ogovori na poruku, a kad pitam da izadjemo onda me ignorisu i kad zovem nece da dignu slusalicu....BUKVALNO KAO DA SU LJUTE NA MENE!!! Eto tako ko da sam ucinio ne znam kakvo zlo.
Bar cu da dovedem do toga da znam zasto su ljute.

Aca_Banovani:
Pa nema ni jedna koja ce da se javi ili ogovori na poruku, a kad pitam da izadjemo onda me ignorisu i kad zovem nece da dignu slusalicu....BUKVALNO KAO DA SU LJUTE NA MENE!!! Eto tako ko da sam ucinio ne znam kakvo zlo.
Bar cu da dovedem do toga da znam zasto su ljute.
Ima ih koje hoće da se jave, ne sekiraj se...
Što se ti sad razmišljaš da li su one ljute ili ne...

Ponašaj se normalno. Znači pozvao si je jednom, poslao dve-tri porukice, dalje prestaješ da zoveš. Takođe, takvima više ne odgovaraš na cimanja, a kada ti traže uslugu bude: drage volje ali baš sam se dogovorio s' ortakom da se nađem u kladionici da sastavimo tiket... a ti se javi negde u sledeći četvrtak...

Nemoj da startuješ svaku, treba da imaš i drugarice.
Drugarice su veoma bitne, zato što i one imaju svoje drugarice. To ti, naravno, otvara mogućnost novih poznanstava i povećava tvoje šanse... Dalje, na taj način ti postaješ onaj koji dolazi sa 3 ili 5 riba na žurku (da li treba da objašnjavam prednosti ovog koncepta?).

Ukoliko se ponašaš kao picopaćenik i smarač(pod smaranjem podrazumevam i zivkanje onih koji ti ne odgovaraju), izaći ćeš na takav glas da će i ribe kojima se sviđaš početi da te izbegavaju!

Budi malo cool,nemoj da padaš na prvu loptu... Dobro razmisli kada ćeš i koju ribu da muvaš. Ukoliko muvaš jednu i ispuš*š to najčešće znači da si ispuš*io kod svih njenih drugarica. Ribice vole malko da flertuju, pa ti poneki put bace kosku... nemoj odmah da se primaš i da skačeš k'o kuče!

Eh da, stara, poučna priča:

Dva bika, stariji i mlađi stoje na brdu i gledaju krave u dolini.
Mlađi kaže: ''Ej, brate aj da se sjurimo dole i da kresnemo jednu kravu!''
Stariji odgovara: '' Nećemo. Sići ćemo polako i kresnućemo ih sve...''

:| :lol: Ijao evo bodem se ;) Mislim da je ovo dobra simbolika za Acu samo sto je on krava :( Stvarno sam grozna ali danas nisam humana nisam dobro spavala :)
p.s BanovaniKorisnik ti kad bi znao koliko dugo on vrti tu plocu plakao bi. Da je tim devojkama jadnim da se on bar naljuti na njih i okrene taj list nego nece to june da ih mune. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back