Aca_Banovani:
Pa nema ni jedna koja ce da se javi ili ogovori na poruku, a kad pitam da izadjemo onda me ignorisu i kad zovem nece da dignu slusalicu....BUKVALNO KAO DA SU LJUTE NA MENE!!! Eto tako ko da sam ucinio ne znam kakvo zlo.
Bar cu da dovedem do toga da znam zasto su ljute.
Ima ih koje hoće da se jave, ne sekiraj se...
Što se ti sad razmišljaš da li su one ljute ili ne...
Ponašaj se normalno. Znači pozvao si je jednom, poslao dve-tri porukice, dalje prestaješ da zoveš. Takođe, takvima više ne odgovaraš na cimanja, a kada ti traže uslugu bude: drage volje ali baš sam se dogovorio s' ortakom da se nađem u kladionici da sastavimo tiket... a ti se javi negde u sledeći četvrtak...
Nemoj da startuješ svaku, treba da imaš i drugarice.
Drugarice su veoma bitne, zato što i one imaju svoje drugarice. To ti, naravno, otvara mogućnost novih poznanstava i povećava tvoje šanse... Dalje, na taj način ti postaješ onaj koji dolazi sa 3 ili 5 riba na žurku (da li treba da objašnjavam prednosti ovog koncepta?).
Ukoliko se ponašaš kao picopaćenik i smarač(pod smaranjem podrazumevam i zivkanje onih koji ti ne odgovaraju), izaći ćeš na takav glas da će i ribe kojima se sviđaš početi da te izbegavaju!
Budi malo cool,nemoj da padaš na prvu loptu... Dobro razmisli kada ćeš i koju ribu da muvaš. Ukoliko muvaš jednu i ispuš*š to najčešće znači da si ispuš*io kod svih njenih drugarica. Ribice vole malko da flertuju, pa ti poneki put bace kosku... nemoj odmah da se primaš i da skačeš k'o kuče!