cLick - OR - Die
Poznat
- Poruka
- 7.126
Devilishgirl:sram vas bilo da vas sram bilo..sad se tucaju jaja
e ako si im rekla.. sve bogohulnici
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Devilishgirl:sram vas bilo da vas sram bilo..sad se tucaju jaja
hanibal77:sad ce da napise kako hoces da mi se uvuces u gacice!!!
hanibal77:onda bi se cudili sto me podrzavas kad si se vec uvukao na doticno mestoHogar68:Onda cuti dok ne provale da se svalerisemo :wink:hanibal77:ma to je klasika ako neko nekog podrzi onda znaci da hoce da ga odvuce u krevet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa što se vas dvojica zagorelih ne nadjete i ne potucate?inspirion:PLESsitnihDEMONA:Posto je Uskrs,mogli bi svi da se tucamo?!![]()
super ideja.Svi na tucanje![]()
Srebro pusi kuratz! Ne kapiras!srebro:Pa što se vas dvojica zagorelih ne nadjete i ne potucate?inspirion:PLESsitnihDEMONA:Posto je Uskrs,mogli bi svi da se tucamo?!![]()
![]()
srebro:Pa što se vas dvojica zagorelih ne nadjete i ne potucate?inspirion:PLESsitnihDEMONA:Posto je Uskrs,mogli bi svi da se tucamo?!![]()
![]()
ma nemoj da brigas!a kako tvoji suljevi?snoshaj efendija:hanibal77:onda bi se cudili sto me podrzavas kad si se vec uvukao na doticno mestoHogar68:Onda cuti dok ne provale da se svalerisemo :wink:hanibal77:ma to je klasika ako neko nekog podrzi onda znaci da hoce da ga odvuce u krevet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mozda jos niste probali dupe jer imas suljeve, pa dok ne zalecis to malo.
hanibal77:ma nemoj da brigas!a kako tvoji suljevi?snoshaj efendija:hanibal77:onda bi se cudili sto me podrzavas kad si se vec uvukao na doticno mestoHogar68:Onda cuti dok ne provale da se svalerisemo :wink:hanibal77:ma to je klasika ako neko nekog podrzi onda znaci da hoce da ga odvuce u krevet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a?ne cujem sta rece za svoje suljeve?je l ne jedes kuvano ili si se bacio na analne vragolije?ne stidi se ima ovde savremenog sveta koji bi razumeosnoshaj efendija:hanibal77:ma nemoj da brigas!a kako tvoji suljevi?snoshaj efendija:hanibal77:onda bi se cudili sto me podrzavas kad si se vec uvukao na doticno mestoHogar68:Onda cuti dok ne provale da se svalerisemo :wink:hanibal77:ma to je klasika ako neko nekog podrzi onda znaci da hoce da ga odvuce u krevet
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne brinem. Suljevi ce te odbaciti, pre ili kasnije.
ma volimo se vidis da se raspitujemo za zdravljePera_Zdera:Eto ti uskrsa...mesto da ljudi idu jedni kod drugih na jaja, oni se ovde pljuju ceo dan.
Uskrs bi trebalo da je neki dan ljubavi i bla bla...:wink:
snoshaj efendija:Da postavimo jednu prigodnu temu:
STA MISLITE O LIZANJU JAJA?
Da li volite da to radite/da vam se radi.
Jel vas pali to?
Cekam kuma:snoshaj efendija:Da postavimo jednu prigodnu temu:
STA MISLITE O LIZANJU JAJA?
Da li volite da to radite/da vam se radi.
Jel vas pali to?
Aman covece, da li je tebi ista sveto?