pošto gaće ?

cikcak

Primećen član
Poruka
698
koliko para dajete za donji veš ?

ima onih na pijačnim tezgama još uvek u dvocifrenim cenama, ili bar ne skuplje od 200 din.
a za gornju cenu kao i u svemu, nema granica.

šta kupujete i po kojoj ceni ?

ja imam nekoliko "skupljih" koje su koštale po nekoliko stotina dinara, kupio sam ih da vidim u čemu je razlika,
ali uglavnom rabim onu jeftinoću sa tezgi. ako ništa drugo, bar ih bacim bez griže savesti.

Za ove ' za svaki dan' ne dam vise od 200.
A za ove posebne prilike dam vise. Za jedne sam bacila 900 dinara u Oysho i mislim da je to maksimum koji bih dala za gace.
Ni za grudnjake ne idem iznad 1200 pa nek su ne znam ciji. Odem pre neki dan u Liscu, brus 3000. Ajde ne

Ne znam za ginekologa.
Tamo uglavnom skinem gace u kabini tako da ginekolog i ne vidi moje gace, osim ako ima neku kameru iza zavese.

Ja sam mislila da se podrazumeva sta se misli pod ' posebnim' prilikama. Uostalom i Nikodija je iznad vec otprilike objasnila.
I nije poenta fascinirati skupim gacama nego je poenta sto uglavnom , ajmo reci izazovniji vesh koji je kolko tolko lep i nije u sferi 'dobar dan kolko kosta pola sata' nije jeftin, tj ne mozes ga naci za 200 dinara kod Kineza.
Naravno zavisi od toga sta ko smatra ukusnim...

Jel sad malo bolje?

Ne znam za ginekologa.
Tamo uglavnom skinem gace u kabini tako da ginekolog i ne vidi moje gace, osim ako ima neku kameru iza zavese.

Ja sam mislila da se podrazumeva sta se misli pod ' posebnim' prilikama. Uostalom i Nikodija je iznad vec otprilike objasnila.
I nije poenta fascinirati skupim gacama nego je poenta sto uglavnom , ajmo reci izazovniji vesh koji je kolko tolko lep i nije u sferi 'dobar dan kolko kosta pola sata' nije jeftin, tj ne mozes ga naci za 200 dinara kod Kineza.
Naravno zavisi od toga sta ko smatra ukusnim...

Jel sad malo bolje?

Да, прочитала сам Никодијино објашњење. Мислим да су "Мизанове"црне полубоксерице од 150 динара сасвим добре за мог мужа. Ни он не носи скупље.

Друго - скуп и квалитетан веш се носи или увек или никад. Нема ту "час носим час не носим".

Или имаш стандард испод кога не идеш или се фолираш без ваљаног разлога. Брак се гаћама не спасава.

Моје питање је било сасвим искрено. Кога треба фасцинирати скупим вешом? Гинеколога?

Sto se mene tice mog supruga, on obozava te zezancije tipa svileni, cipkani ves, halteri, korseti i slicno... a i ja se osjecam lepse kada ih obucem.... zasto mislite da je sexi ves rezervisan samo za svaleracije, ali bracni sex zna da bude ponekad jednolican zasto ga ne zaciniti ako to obome godi.

Sto se mene tice mog supruga, on obozava te zezancije tipa svileni, cipkani ves, halteri, korseti i slicno... a i ja se osjecam lepse kada ih obucem.... zasto mislite da je sexi ves rezervisan samo za svaleracije, ali bracni sex zna da bude ponekad jednolican zasto ga ne zaciniti ako to obome godi.

Да ли се и он пригодно маскира или само ти изиграваш 'да не кажем шта'?

Back