Postnet problem

Easy_Ride

Zainteresovan član
Poruka
486
Poslao sam u ponedeljak brzom postom dva paketa sa otkupnom cenom,oba su podignuta i meni je trebalo da stigne sms sa brojem kojim cu podici novac u posti.
Medjutim,meni je stigao samo jedan sms a drugi ga nigne nema.Paketi su podignuti i placeni.Paketi su oznaceni da se plate pouzecem a postaru sam rekao da mi stigne sms kada oni podignu i plate.Izgleda da se ona druga uplata negde zagubila.Zna li neko u cemu je problem?

Znaju da zakasne ako imas primerak idi u postu imaju info da nije podignuto i niko te ne moze zajebati

- - - - - - - - - -

Znaci morao si naglasiti da je post net a ne reci postaru da ti stigne sms

Znaju da zakasne ako imas primerak idi u postu imaju info da nije podignuto i niko te ne moze zajebati

- - - - - - - - - -

Znaci morao si naglasiti da je post net a ne reci postaru da ti stigne sms

Pa tako sam mu i rekao,i on je to naznacio na onom papiru.Evo sad ce skoro pa nedelju dana a sms nije stigao,sad me hvata vikend i ovih dva neradna dana pa moram cekati sredu.Bio sam juce u posti i rekao sam to postaru on mi je rekao da ce pozvati postu u bg-u da vidi sta se desilo pa ce mi javiti ali nista od toga.U sredu idem da se izdirem na njih jer drugaciji jezik oni ocigledno ne razumeju.

Ma svaki cas bude sranje, ni meni juce nije stigao sms jer je neko selo bilo pa izgovor dal se razduzio postar,pa jednom salterusa permutovala 2 broja i opet nema smsa,ali niko ne moze da podigne i moras licno potpisati prilikom slanja i podizanja

Back