Postenje?

Imati sex na "prvom sastanku" ako vas obuzme strast prema tom nekom ili je potiskivati i vodati se danima, mozda cak i nedeljama da bi u "ocima" partnera ispali fini?

Od koje ste sorte i sta je postenije prema sebi?

Vidi...nema pravila. Ako ste oboje za to, znate u šta se upuštate, oboje praktikujete siguran odnos, to je samo Vaša privatna i lična stvar. Nikoga drugoga se ne tiče.

Ima tu dve varijante možda... Možeš sa njom, da se vodaš, nedeljama, godinama, i da opet ispadne u muškarčevim očima, kao ku*va najveća, zbog svog ponašanja prema njemu, bez da su imali odnos.

Postoje žene, koje imaju onu prirodnu uglađenost, manire, šarmantnost, i da padne taj famozni odnos, možda već na prvom sastanku, uskomeša se krv, prorade strasti, šta znam..I da ona opet u njegovim očima i nadalje u nekom daljem kontaktu bude posebna i neko kome se on divi.

A, može i sve to obrnuto.

A, može i podtipovi tih sitacija.

To je ono o čemu pričamo. Da pravila nema. Da je bitno ko su ti ljudi, situacije, energije, šta ko želi...kršlus nastaje ako se pobrkaju motivi, ako oboje ne znaju možda rizike, ako oboje ne očekuju isti razvoj i brzinu događaja, možda.

Svako radi onako kako misli. Prema onome ša jeste, prema svom senziblitetu, karakteru i ponašanju. Svačiji život njegova stvar.

Ne osuđujem one koji to rade, žele ili misle. Lično, nije mi se nikada tako nešto desilo i nisam nikada bila akter takvih dešavanja. Nisam tome sklona, moj obrazac ponašanja nije takav.

:hvala:

Imati sex na "prvom sastanku" ako vas obuzme strast prema tom nekom ili je potiskivati i vodati se danima, mozda cak i nedeljama da bi u "ocima" partnera ispali fini?

Od koje ste sorte i sta je postenije prema sebi?

Imala. Jednom. Tako mi doslo, takve su bile okolnosti, tako se namestilo... a pozeljela sam puno vise puta. Glavno sto me sprecavalo je strah da nesto "ne pokupim". Zato nikad nisam imala petlje da budem sa nekim skroz nepoznatim. Prvo "ispipam" teren, pa onda...nekako se potrefilo da su mi skoro svi bili dobrovoljni davaoci krvi, pa sam bar sa te zdravstvene strane bila mirna...nije manjkalo strasti, ali uvek ostanu i oni inicijalni spontani momenti, sto nisu doziveli realizaciju, a mogli su....
A oko "postenja", nikad nisam kalkulisala, posebno ne sta ce ko reci...teram svoje, makar u provaliju.

Zavisi od devojke i situacije. Najpostenije bi bilo kada bi se poklopilo da oboje bas zelimo isto.

Na pocetku svake veze, kada tek pocnemo sa vidjanjem, uvek sam pustao devojku da ona odluci kada je vreme. Dzentlmenski.

Sada sam misljenja da je postenije da oboje kazemo svoje, pa kud puklo. Nemam nista protiv seksa na prvom sastanku, ako postoji privlacenje obostrano, i obostrana zelja.

Normalno, ja kao musko bih se vazda potrudio da sve izgleda ponekad kao dominantna muska inicijativa, posto mnoge bas vole biti osvajane kao nedodirljive, cak i kad im je zelja ocigledna.

Ja ne zelim da to bude na prvom sastanku jer mi lici na svinju koja juri na valov cim vidi hranu .
Nema to veze kolika je zelja , jer kad se suzdrzim danas , sutra je zelja jos veca , a onda kad
dodje pravi trenutak bude nezaboravno .
Sjecam se jedne prave djevojke s kojom sam se igrao tih igara dva mjeseca , a tek onda smo imali
pravi seks .Bili smo svaku noc zajedno , a imali smo na raspolaganju dva stana . Skoro svi bi se
kresnuli prvih dana i ne bi im ni palo na pamet da je to greska . Ko ima problema sa seksom nek ide
u Indiju i tamo ce shvatiti ovo o cemu pisem .

Ja ne zelim da to bude na prvom sastanku jer mi lici na svinju koja juri na valov cim vidi hranu .
Nema to veze kolika je zelja , jer kad se suzdrzim danas , sutra je zelja jos veca , a onda kad
dodje pravi trenutak bude nezaboravno .
Sjecam se jedne prave djevojke s kojom sam se igrao tih igara dva mjeseca , a tek onda smo imali
pravi seks .Bili smo svaku noc zajedno , a imali smo na raspolaganju dva stana . Skoro svi bi se
kresnuli prvih dana i ne bi im ni palo na pamet da je to greska . Ko ima problema sa seksom nek ide
u Indiju i tamo ce shvatiti ovo o cemu pisem
.

cek, znaci trebam da idem u indiju da bih shvatio shta si pisao :)))))

Ja ne volim sex, ja volim dobar sex. Cak primecujem kod sebe da mi uopste nije ni bitno da spavamo prvo vece ili isto vece. Pre i dobijem zelju da se ususkams a njom, zgrlimo i gledamo zajedno neki film. Valjda je neka podsvesna zelja da stupimo u taj topao intiman odnos pre nego predjemo na sledeci korak. Ali...ako osetim da ona sama pravi taj hladan zid i kalkulise, te ovo vece te ono vece i td..onda je ona za mene , zao mi je, ali hladna osoba. I ne vidim kako bih mogao dobar sex da imam sa hladnom osobom. Razumem ja sve to ali..kao muskarac uvek dajem taj ventil, to treba da je dovoljno. Ne moramo uopste na prvo vece upoznavanja, ni drugo..uopste dok ne osetimo oboje da to zelimo strastveno. Ali ako kocis strast..hebi ga. I ima problem ako se oduzi..ne mogu da postignem punu erekciju, jer mi mentalno onda smeta..smeta mi cinjenica da je iskalkulisano...

Back