Imati sex na "prvom sastanku" ako vas obuzme strast prema tom nekom ili je potiskivati i vodati se danima, mozda cak i nedeljama da bi u "ocima" partnera ispali fini?
Od koje ste sorte i sta je postenije prema sebi?
Vidi...nema pravila. Ako ste oboje za to, znate u šta se upuštate, oboje praktikujete siguran odnos, to je samo Vaša privatna i lična stvar. Nikoga drugoga se ne tiče.
Ima tu dve varijante možda... Možeš sa njom, da se vodaš, nedeljama, godinama, i da opet ispadne u muškarčevim očima, kao ku*va najveća, zbog svog ponašanja prema njemu, bez da su imali odnos.
Postoje žene, koje imaju onu prirodnu uglađenost, manire, šarmantnost, i da padne taj famozni odnos, možda već na prvom sastanku, uskomeša se krv, prorade strasti, šta znam..I da ona opet u njegovim očima i nadalje u nekom daljem kontaktu bude posebna i neko kome se on divi.
A, može i sve to obrnuto.
A, može i podtipovi tih sitacija.
To je ono o čemu pričamo. Da pravila nema. Da je bitno ko su ti ljudi, situacije, energije, šta ko želi...kršlus nastaje ako se pobrkaju motivi, ako oboje ne znaju možda rizike, ako oboje ne očekuju isti razvoj i brzinu događaja, možda.
Svako radi onako kako misli. Prema onome ša jeste, prema svom senziblitetu, karakteru i ponašanju. Svačiji život njegova stvar.
Ne osuđujem one koji to rade, žele ili misle. Lično, nije mi se nikada tako nešto desilo i nisam nikada bila akter takvih dešavanja. Nisam tome sklona, moj obrazac ponašanja nije takav.