Pošteni političari - oksimoron?

...ne verujem da se na izborima bilo sta moze promeniti...jeste gledali kako se to radi u drugim zemljama...ako jedan politicar ili novine...ko god kaze za nekog politicara da je lopov, prevarant....sta god onda bi valjda sud i policija trebali da se njim pozabave...ako oni to nece onda narod izadje na ulicu i trazi ostavku takvog politicara...onda sledeci i sve tako pa kome dosadi...ovi ne da su preterali nego nam se smeju u lice....dok tu shemu ne skapiramo nista od demokratije

Ma mi ne možemo ni da se dogovorimo sa komšijama u zgradi, a ne da se organizuje narod u proteste. Koliko smo samo trpeli i šta smo sve trpeli dok nismo konačno otkačili i izašli na ulice 2000.godine.... Ni dan danas mi nije jasno kako smo uspeli...
Ali tada smo znali da ne može biti gore, pa su protesti imali smisla.
A šta nam sada vredi i da protestvujemo, kad se stalno vrti isti film?

Ma mi ne možemo ni da se dogovorimo sa komšijama u zgradi, a ne da se organizuje narod u proteste. Koliko smo samo trpeli i šta smo sve trpeli dok nismo konačno otkačili i izašli na ulice 2000.godine.... Ni dan danas mi nije jasno kako smo uspeli...
Ali tada smo znali da ne može biti gore, pa su protesti imali smisla.
A šta nam sada vredi i da protestvujemo, kad se stalno vrti isti film?

Vetrenjače Eli, vetrenjače...

...Koliko smo samo trpeli i šta smo sve trpeli dok nismo konačno otkačili i izašli na ulice 2000.godine.... Ni dan danas mi nije jasno kako smo uspeli...

Pa nismo "mi" uspeli, nego strane obaveštajne službe koje su to sve organizovale i platile. Ovi što nas danas "vode" su samo bili eksponenti koji su odradili posao a nama dali lažni osećaj da smo mi kao nešto promenili. Da je JSO krenuo da puca po narodu to bi bila bežanija neopevana i krvi do kolena. I ništa od "revolucije". Takve stvari se planiraju i organizuju, nema tu spontanosti.

Back