sbojana
Aktivan član
- Poruka
- 1.900
Znas kako, ja sam do sada radila u kolektivima (mislim na poste) gde se ljudi maksimalno trude da budu usluzni i ljubazni pa ma kako teska stranka bila s one strane. Doduse uvek su postojali pojedinci koji su strcali iz te "mirne vode" i normalnosti. Ne postoji nikakvo poistovecivanje, svi smo individue sa manje ili vise snaznim karakterom a ono sto nas drzi zajedno jeste upravo isti posao koji obavljamo. E sad to sto postoje oni koji su nevaspitani kao sto sam vec rekla (k'o papagaj sam), tesko da cemo vaspitavati magarce preko 20 i kusur godina zivota.
Posta je drzavno preduzece u kojoj definitivno ne cvetaju ruze, verujte mi na mnogim nivoima vlada rasulo. Pod kakvim uslovima radnici rade, dobro su i normalni. Posta nije samo salter, to je daaaaleko veci i slozeniji sistem.
Zao mi je sto citam ovoliko negativnih komentara, a jos mi je zalije sto nadlezni u preduzecu pojedince zbog kojih se i desavaju greske zbog kojih se stranke zale ne kaznjavaju na adekvatan nacin.
Posta je drzavno preduzece u kojoj definitivno ne cvetaju ruze, verujte mi na mnogim nivoima vlada rasulo. Pod kakvim uslovima radnici rade, dobro su i normalni. Posta nije samo salter, to je daaaaleko veci i slozeniji sistem.
Zao mi je sto citam ovoliko negativnih komentara, a jos mi je zalije sto nadlezni u preduzecu pojedince zbog kojih se i desavaju greske zbog kojih se stranke zale ne kaznjavaju na adekvatan nacin.