Postavite pitanje Valjevcima

The Look

Aktivan član
Poruka
1.955
Sve sto imate da pitate o zivotu, istoriji Valjeva... kako da dodjete do naseg grada...

Sve potrebne informacije o redosledu dolazaka/odlazaka autobusa i vozova... o taxi sluzbama...

U opste sve sto bi Vas zanimalo u vezi Valjeva i njegovih gradjana, a mi cemo se potruditi da sto pre odgovorimo na pitanja.

Izvolite...

Poslednja izmena:
Prica se prica da je bilo i takvih ljudi. Znas baba necije babe je pricala kako je njen covek sreo Savu i da nije bilo petlova... Ali samo price. I meni je baba pricala da joj je Sava kucao na prozor, a ona se krila ipod kreveta kad je bila mala. Sve da je pricala i samom Savi, mislim da joj ne bi poverovao...

A bas ako zelis da ga sretnes moraces da dodjes na Gradac i cuvenu vodenicu pa da okusas srecu...

Zašto Valjevo nema ni jedan pristojno dizajniran i održavan website? Zašto je zvanična prezentacija opštine, ili je to sada grad... onako tužna? Zašto kada sam u Valjevu ne mogu nigde da kupim crne masline?

U stvari me ovo poslednje brine najviše ;)

Na pitanje zasto sigurno necu odgovoriti da je Valjevo uzasan grad jer bi to bilo uzasno priznanje za mene... ali zaista zasto... i mi se pitamo.

Pa ima par web sajtova ali ti ne mogu pomoci oko njihovih adresa jer bi to bila reklama. Zasto mislis da je tuzna? Ja mislim da je zbog gradjana koji se ne trude da poprave to stanje jer misle da postoje mnogo bolji sajtovi koje treba posetiti a na kojima Valjevo bas i nije narocito zastupljeno, sto me dovodi do zakljucka da Valjevci obicno zele da pobenu iz Valjeva, umesto da se malo potrude...

A za masline, ne kupujem ni jednu vrstu i retko bilo kakve vidjam u prodavnicama, moje znanje o maslinama je toliko ograniceno da cak ne znam ni vrste maslina. Ali ako vidim da ih negde ima, ovde cu prvo objaviti. Prijatno, ako ih nadjes pre mene ;)

Hvala na odgovoru :)
Mislila sam na web design možda više nego na sadržaj te zvanične prezentacije. Ali gora je stvar sa sajtovima lokalnih medija, sad kad sam obratila pažnju, zato što bi mediji trebali da budu primer, jer zaboga i internet je medij. Valjevski mediji to nekako više shvataju kao oglasnu tablu izgleda ;)

Ali neću sad da kritikujem. Meni je samo žao što Valjevo i njegova okolina nisu bolje pokazani svetu. Nije grozan grad, samo mislim da je siromašan u materijalnom smislu, sigurno zato i kvalitet net prezentacija, i druge neke stvari. Ne može se baš očekivati da profesionalci rade kao entuzijasti za dž. Na žalost. Ali slavna istorija, sjajan duh, ne dajte se nikad :)

A za masline, nosiću ih sa sobom :D nije ni to mnogo teško. Samo to da nema live jazza o čemu sam na drugoj temi, baš me čudi. Ja sam shvatila da postoji tradicija tog žanra i baš se obradovala. Nije valjda da je tradicija samo kad je festival?

Lep pozdrav :)

da li postoje autobusi iz Valjeva za Trsic? Trebalo bi gomilu stranih studenata da odvedem tamo, zapravo to bih ja volela, ali nemam informacije na netu... i da li mi je bolje da dodjemo vozom do valjeva pa tim autobusom do trsica ili mi je blize iz loznice? zapravo kad kazem blize, mislim jeftinije :)

takodje, nocenje u valjevu za gomilu ljudi sto besplatnije? :) ili neki kamp relativno blizu centra? iznajmljivanje bicikala da li postoji i koliko kosta?

pa hvala najlepse :)

Sve sto imate da pitate o zivotu, istoriji Valjeva... kako da dodjete do naseg grada...

Sve potrebne informacije o redosledu dolazaka/odlazaka autobusa i vozova... o taxi sluzbama...

U opste sve sto bi Vas zanimalo u vezi Valjeva i njegovih gradjana, a mi cemo se potruditi da sto pre odgovorimo na pitanja.

Izvolite...
Javi mi kada polazi autobus iz Valjeva za Gornje Leskovice.

Valjevo - D. Leskovice - G. Taor - radnim danima u 15:30, nedeljom u 15:30, subotom ne saobraca
Valjevo - D. Leskovice - Jabuka - radnim danima 06:30 i 12:30, nedeljom u 12:30, subotom ne saobraca
Valjevo - D. Leskovice - Mravinjci - samo subotom i nedeljom u 8:00

Back