Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 268.163
Postala poznata nakon Vidimo se u čitulji, pa ostala udovica u 29. godini: Lepa Sonja danas živi u luksuzu

Sonja Lazetić pre više od dve decenije doživela je porodičnu tragediju kada je njen tadašnji suprug, Goran Marić Mare ubijen.
Sonja je sada pokazala svoju mlađu naslednicu Elenu, koja je izrasla u pravu lepoticu, a koja je veoma aktivna na Instagramu gde neretko deli fotografije i snimke i prikazuje život na visokoj nozi.
Ona je pozirala sa majkom, te su mnogi komentarisali da izgledaju kao sestre.
Inače, Sonja je danas udata za fudbalera Nikolu Lazetića i sa njim i decom živi u luksuznoj vili na Avali.
Postala poznata po filmu Vidimo se u čitulji
Podsetimo, Sonja je postala popularna sa 16 godina kada se pojavila u filmu "Vidimo se u čitulji".- U to vreme sam bila u vezi sa budućim mužem Goranom. Bavila sam se modelingom, izlazila sam na naslovnim stranama časopisa "Student"... Preko modne agencije otišla sam na snimanje reklame za jedan butik. Tu se pojavio čovek sa kamerom i pitao me koju muziku slušam. Ispostavilo se da je to bio režiser Janko Baljak. I tako sam završila u tom filmu, ispričala je Sonja ranije za domaće medije
Poznata Srpkinja sa njim je dobila troje dece, a ostala je udovica u 29. godini.
ovako sada izgleda
https://www.instagram.com/makilazetic/
sa ćerkom
Sonja Lazetić danas živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog poznatog prestoničkog restorana, a pored toga posvećena je braku sa bivšim fudbalerom i deci koja su njeno najveće bogatstvo.
Do 24. godine ona je rodila troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a brak sa Nikolom doneo je u njen život još jednog dečaka, Nikolinog sina Luku, kojem je Sonja kao druga mama.
- Volim da kažem da je 'Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila'. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: "Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo". Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema - rekla je jednom prilikom Sonja koja svojim izgledom podiže prašinu gde god se pojavi.
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...a-u-29-godini-lepa-sonja-danas-zivi-u-luksuzu