Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
ih bre gde živiš...jel negotinske popove ćorkirali zbog heroina...pre dvaes godina najmanjereci da zayebavasznam da popovi uvek drze glavne biznise po kraju, al nisam znala da valjaju drogu
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ih bre gde živiš...jel negotinske popove ćorkirali zbog heroina...pre dvaes godina najmanjereci da zayebavasznam da popovi uvek drze glavne biznise po kraju, al nisam znala da valjaju drogu
![]()
reci da zayebavasznam da popovi uvek drze glavne biznise po kraju, al nisam znala da valjaju drogu
![]()
мени је глупо кад неко оде у продавницу и загледа да ли је слаткиш посан или није
manje više zato što si neki vernik, nego zbog hrane, misim linije...da...akcenat je na liniju...mršavljenje...
da li ćeš da postiš u cilju doterivanja linije ili ne...?
ebem ti ja sve moje moralne principe i karakter ako mi treba post da bi se uzdrzavala od gadnim misli i boguugodila
to mi je licemerno do bola
manje više zato što si neki vernik, nego zbog hrane, misim linije...da...akcenat je na liniju...mršavljenje...
да ми други одређује кад ћу ја да чистим тело и душу
ал најжешће су покладе
једите пијте, бахатите се јер вечерас ће вам све бити опроштено--а од сутра --постите и чистите се
Silom prilika... postim, nema ništa praseće da se pojede ovde gde sam![]()
Piletina,riba???Silom prilika... postim, nema ništa praseće da se pojede ovde gde sam![]()
definitivnonije tebE lako prijatelju moj....
dok ne probam lava svinja je car svih životinja![]()
Piletina,riba???
ocu radi prociscenja. . .manje više zato što si neki vernik, nego zbog hrane, misim linije...da...akcenat je na liniju...mršavljenje...