post...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
manje više zato što si neki vernik, nego zbog hrane, misim linije...da...akcenat je na liniju...mršavljenje...
da li ćeš da postiš u cilju doterivanja linije ili ne...?

Postiću.
Što se tiče kilaže meni treba više, a ne manje.
Post nije samo uzdržavanje od masne hrane
već i od loših dela i loših misli.

Dosta ljudi se u postu ugoji jer
mnogo koriste testenine.

Čak, i ako skočite na ženu
smatra se za mršenje.

Nekad sam postila i ispovedala se i odlazila na sluzbu i nisam imala pojam koliko sam srecna sve dok nisam prestala da postim i da se ispovedam i odlazim na sluzbu a da krenem ponovo nema svrhe, vise to nije to.

Ne razumem.
Vera je u srcu.
Ne dozvolite da Vas neki od Božjih "službenika"
(sveštenika) razuveri.

Verujte i dalje, osećećete se bolje.
Pozzzzz

Postiću.
Što se tiče kilaže meni treba više, a ne manje.
Post nije samo uzdržavanje od masne hrane
već i od loših dela i loših misli.

Dosta ljudi se u postu ugoji jer
mnogo koriste testenine.

Čak, i ako skočite na ženu
smatra se za mršenje
.

:neutral:
:dash:

srećom pa nisam ni planiro post...

Nekad sam postila i ispovedala se i odlazila na sluzbu i nisam imala pojam koliko sam srecna sve dok nisam prestala da postim i da se ispovedam i odlazim na sluzbu a da krenem ponovo nema svrhe, vise to nije to.

Nisam upoznat kako kod nas funkcionise ispovjedanje, znam samo katolicko iz filmova, udjes u onu kucicu i pricas.

Nisam upoznat kako kod nas funkcionise ispovjedanje, znam samo katolicko iz filmova, udjes u onu kucicu i pricas.

Не, код нас причаш са неким о проблему који имаш ( ако га имаш). Прошли викенд сам био у манастиру без намере да се исповедам а провео сам сат времена у озбиљној причи са духовном мајком.

Не, код нас причаш са неким о проблему који имаш ( ако га имаш). Прошли викенд сам био у манастиру без намере да се исповедам а провео сам сат времена у озбиљној причи са духовном мајком.

Mogu da odem kod bilo kog popa ili ne?

Mogu da odem kod bilo kog popa ili ne?

Можеш, али ни ја не верујем овим градским варијантама. Игром случаја ми је игуманија манастира била кума кад сам се крстио.

ma jes...ako ti oni ne reše problem niko neće...

Не, проблем решаваш ти сам. Разговором са духовно богатим и тако смиреним особама и сам постанеш мирнији то јест спремнији да решиш проблем. Или провалиш да проблем и немаш.

Можеш, али ни ја не верујем овим градским варијантама. Игром случаја ми је игуманија манастира била кума кад сам се крстио.

Не, проблем решаваш ти сам. Разговором са духовно богатим и тако смиреним особама и сам постанеш мирнији то јест спремнији да решиш проблем. Или провалиш да проблем и немаш.

Ok. Hvala.

neam pojma...na mene popovi ne deluju umirujuće...al dobro, nismo svi vernici, možda zato...

i na mene. osim patrijarha pavla. mnogo puta me opustio. i onaj grigorije je isto super, iako prodaje heroin. al ima neki glas onako taman da uspava, kao onaj zvuk usisivaca ili fena, toga se sjecam kad sam bio dijete.

i na mene. osim patrijarha pavla. mnogo puta me opustio. i onaj grigorije je isto super, iako prodaje heroin. al ima neki glas onako taman da uspava, kao onaj zvuk usisivaca ili fena, toga se sjecam kad sam bio dijete.
reci da zayebavas :lol: znam da popovi uvek drze glavne biznise po kraju, al nisam znala da valjaju drogu :lol:

Back