Post Trauma ili nesto drugo ?

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ama, niko te nije pominjao. A, sve vreme su se držali teme. Ja sam morala malo da ih napustim, ali nemam šta da im zamerim, pa ni Snežanu Dakić :lol:

Nije tacno. Derer vec po drugi put danas pise "pica" u jasnom kontekstu o meni, a ovi ostali "terciraju", i ne pravi se "naivna"...ne brani ih jer ne znas ili se pravis da ne znas.

Em spamuju, em spominju mene u uvredljivom kontekstu. A zasto? Ako zele da pricaju sa mnom, neka pricaju lepo, i ja cu da pricam onda.

Ovako, necu i prijavljeni su. Laku noc.

To je model ponašanja u tim nasilničkim porodicama. Većina nasilnika potiče iz takvih porodica. Ovoga Ljubišu je odgajao deda koji ga je, kako kažu, za najmanju sitnicu kažnjavao i tukao.

Ali, imaš i slučajeva kada žena više ne može da trpi i ubije skota, obično na spavanju ili kad mrtav pijan dodje kući.
Za takvu podmuklu zenu ubicu smislio bih najsurovije sredstvo odmazde i kazne za primer ostalim koje se nose tom mislju da ubiju svog gospodara.

Pa zato sto se skupili sve sami spameri, napaljenici i pokoji "fiju" (cast izuzecima). :lol:

Lak' noc.

zvuči interesantno... saću da pogeldam

- - - - - - - - - -

pico, raskidam s tobom
nasao sam zenu svog zivota
ona do dushe ima neke probleme
a ako ih ne reshi mozemo opet da se zezamo
I nije kami nista kriv on te voli a mi smo samo sex

:hahaha:

- - - - - - - - - -

e pikolo, provalio sam da si upala na temu i isprozivala ovaj nedužni narod pa i kamija u prolazu ritnula
hoću da znaš da si prijavljena najverovataniije ćeš biti banovana

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back