Post Rock

zootrop

Početnik
Poruka
3
zdravo :) nova sam na forumu i nisam primetila da medju temama ima post rock-a pa rek'o da podelim sa vama ovu divnu muziku :) naime,to je relativno nov zanr (sredina 90-tih) i moze se opisati kao instrumentalni rok mada,sve vise se dodaju elementi i elektronike,metala itd,pa spada i u eksperimentalnu muziku.evo nekoliko predstavnika post - rocka i nadam se da ce vam se dopasti :)

цеде Small Years новосадског састава Ana Never jeдан је од најбољих post rock албума икада снимљених.

Poslednja izmena:
Nisam neki fan post roka, ali su me ovi japanci zainteresovali kao nu džezz bend i kao takvi su mi se dopali. Mežutim, iznenadio sam se količinom post rok zvuka u svemu tome koji mi se takože dopao.

a2129809381_10.jpg

цеде Small Years новосадског састава Ana Never jeдан је од најбољих post rock албума икада снимљених.
ovo je meni bilo nevjerovatno..
od pocetka mi se svidjela ideja post rocka. . nesto kao savremena klasika. ali sam nailazio na bzvznu muziku, poslusas jendom i zbogom. idok iz gomile zapadnjackih tehnicki perfektnih bendova kojima je vaznija forma nisam iskopao ana never..SUBOTICKI POST ROCK ebem ti
stvarno svaka cast

ovo je meni bilo nevjerovatno..
od pocetka mi se svidjela ideja post rocka. . nesto kao savremena klasika. ali sam nailazio na bzvznu muziku, poslusas jendom i zbogom. idok iz gomile zapadnjackih tehnicki perfektnih bendova kojima je vaznija forma nisam iskopao ana never..SUBOTICKI POST ROCK ebem ti
stvarno svaka cast

Послушај ове Кинезе, мени су они и Ana Never најомиљенији построкери.

Back