POST IZBORNO RAZMISLJANJE,JEDNOG NEVERNIKA !

Eto,prodje i ta izborna groznica,za koju su se nasi politicari,tako svesrdno pripremali. Ali sto su oni bili nervozni,sto
nocima nisu spavali,imali su zbog cega i da se brinu.Ali mi,obicni crvi,sto smo mi,bili tako unervozeni,sta smo mi imali da dobijemo ili izgubimo.

Upravo nista.Ja sam nekoliko dana razmisljao,da li da izadjem na glasanje,ili ne.! Osecao sam se,nekako kao Hamlet
kada je onako dubokoumno izgovorio,onu njegovu cuvenu recenicu: "IMA NECEG TRULOG U DRZAVI DANSKOJ" !
Dakle,i ja sam isto tako dubokoumno,kao i nesretni Hamlet,lupao glavu,sta da radim,sta da radim.???

Razmisljao sam ovako: Ako glasam za ovu stranku,ucinicu nepravdu onoj stranci.Ako pak glasam obrnuto,pa onda
cu uciniti nepravdu ovoj stranci.Izmorim se tako misleci uvece,pa "obrnem" TV da vidim neki rijaliti program.Gledam
do neko doba noci,pa shvatim,da ce taj rialiti,biti mnogo interesantniji,kada pocne da radi,novi saziv Parlamenta .

Iskren komentar:
Politiku bih ostavila politicarima,
Čak sta vise zameram pravilniku koji dozvoljava diskusije na tu temu,iz razloga sto to otvara prostor,mnogog forumskog gloženja,
pogotovo onog koje me najvise pogadja kao čoveka,jednakog medju jednakima-na nacionalnim osnovama,te vidim da se to zloupotrebljava( ne kod vas naravno)

Ne bih se tu petljala.
Ali mogu primetiti,da ste ponovo pisali i razveseliti se vasem povratku,a i konstatovati ,da me prijatno iznenadjuje i izbor novog avatara.
Tigric je za 10!

Puno pozdrava ,za Vas
i vase mesto ovde je svetlost koja proseca oblake tama:)
:hvala:
:bye:

Back