Post alko kafana net

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ispravka.Pravilno kucanje na tastaturi dodje pada malo teze.Nepravilno kucanje na tasturi...Zar je potrebno reci ista vise?:lol:

eee ako je to fora,onda nema nikakvih problema. :lol::D

al obicno kada pijem,ne pijem kuci,a ako pijem kuci,tu je neko drustvo,retko kad,sam....a kad se vratim kuci,sireci opojni miris raznih opojnih sredstava,najradije se stropostem u krevet.... nemam ja vise snage za bilosta drugo. :sad2::lol: sem i ako tu negde ne nadjem flasu neceg zestokog,al to je vec...druga prica. :mrgreen::lol:

eee ako je to fora,onda nema nikakvih problema. :lol::D

al obicno kada pijem,ne pijem kuci,a ako pijem kuci,tu je neko drustvo,retko kad,sam....a kad se vratim kuci,sireci opojni miris raznih opojnih sredstava,najradije se stropostem u krevet.... nemam ja vise snage za bilosta drugo. :sad2::lol: sem i ako tu negde ne nadjem flasu neceg zestokog,al to je vec...druga prica. :mrgreen::lol:

Pa i ja pijem outside, ali kad dodjem kuci, odem na net.:mrgreen: E, a *****s li ujutru nakon pijanke?

Bem ti konfuzne zvezdice.:lol: Nisam te pitao d.rkash li ujutru, nego k.enjas li ujutru?:mrgreen:

P.S. Nisi li od topli?

zvezdice zvezdice....samo mame informaciju... :confused::lol: kakve veze ima dr.kanje s jeb.anjem??? :lol: posto sam ja to tako procitao. :hahaha:

a dal ken.jam..hmm....kako kad....u vecini slucajeva,ne....al u manjini,kad se probudim i udjem u kupatilo... jel ja to u svojoj kuci? :confused::lol:

P.S. nisam,mojne se brines. :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back