Poso Kuca Kuca Poso

pa ne mozes voziti bajs recimo spavajuci
ili mozes
ja sam sinoc zaspala u dnevnom na kaucu
to mi se ful rijetko dogadjalo prije
sad sve cesce
U tvom zivotnom periodu mi se desavalo da zaspim u toku poslovne vecere za stolom..bukvalno
Ono stanje kad trepnes malo sporije i zaspao si
Da odem u bioskop i vidim samo pocetak filma, jer ostatak prespavam
Mnogo sam morala, mnogo stizala i malo spavala
Da bi ugurala sve u 24h nesto moras da ustipnes, a to bilo jedino vreme za san..nema veze, spavacu sutra..
Poslednja tri meseca prvi put u zivotu ostajem u krevetu do 9 30 i prvi put ustajem naspavana

U tvom zivotnom periodu mi se desavalo da zaspim u toku poslovne vecere za stolom..bukvalno
Ono stanje kad trepnes malo sporije i zaspao si
Da odem u bioskop i vidim samo pocetak filma, jer ostatak prespavam
Mnogo sam morala, mnogo stizala i malo spavala
Da bi ugurala sve u 24h nesto moras da ustipnes, a to bilo jedino vreme za san..nema veze, spavacu sutra..
Poslednja tri meseca prvi put u zivotu ostajem u krevetu do 9 30 i prvi put ustajem naspavana
ja sam jednom zaspala na sastanku
mislim, bio je neki maratonski workshop
a ja sam tad u prosjeku 5-6 sati spavala
i citav dan visim na workshopu pa onda popodne i navecer odradim da ne zaostaje projekt
kakav pakao

sad sam bolja, uvatim i 7 sati
al sta vrijedi kad sam od kovida naovamo nekako izgubila te pozitivne rutine i nikako da ih vratim
kao ocu pa necu :(

ja sam jednom zaspala na sastanku
mislim, bio je neki maratonski workshop
a ja sam tad u prosjeku 5-6 sati spavala
i citav dan visim na workshopu pa onda popodne i navecer odradim da ne zaostaje projekt
kakav pakao

sad sam bolja, uvatim i 7 sati
al sta vrijedi kad sam od kovida naovamo nekako izgubila te pozitivne rutine i nikako da ih vratim
kao ocu pa necu :(
nesto mora da postoji za punjenje baterija
onda se sistem resetuje za krace vreme
mnogo vise serotonina, dopamina, oksitocina izluci mozak za krace vreme, pa se napor te zivotne faze lakse prozivi uz vise radosti i srece

nije fora online vjezbati, ljepse je na pivo poslije :)))
Takav je savremeni način života, msm ovaj koji živimo sada u 21-om veku.
Ne "kradu" nam samo novac, nego i vreme,... što jeste u suštini nenadoknadivo i najveća tragedija takvog načina života!
Tema:
Da odgovorim koliko mogu,...batalila sam mnoge stvari koji oduzimaju VREME +NOVAC.
Ne idem kao nekad u teretane i na pilates, nego vežbam online doma. Uštedim gorivo, plus dva sata u "šetkanju" do tamo i nazad.
Vreme po tržnicama i glomaznim trgovinskim centrima, zamenila sam kupovinom online i dostavom na kućnu adresu ( preko proverenih sajtova, ofc).
Čak i sam jutarnju rutinu u spremanju tipa šminkanje i sl. svela na minimum, ne bih li ugrabila, bar pola sata dodatnog spavanja.
P.S. Šta reći,...nisam više mlada, niti entuzijastična kao nekada .Mnoge stvari su mi postale nepotrebni teret, pa gledam ih se što je pre moguće rešiti! 😁
Ti si izgleda batalila i seks.

Uhvatite li sebe nekad u razmisljanju dje ba zapelo ili kako odjednom sve manje vremena imam za bilo sta osim ustaljenih dnevnih obrazaca?
Za vas koje ste uspjele iskociti iz toga - kako ste uspjele i pritom se i naspavale?

PS I ne, ne mogu to rijesiti tako sto cu ustajati ranije. Mrzim ustajati rano. :(
pa nadji nekog sponzora, pa ne mora da ustajes ni u 10 a kamoli u 6.
Svako traga za boljim zivotom i svako ima pravo na to. Samo da drugima ne smetas svojim nacinom zivota.

Back