poso filozofija...

da li vam vreme na poslu brže prođe kada preko službenog kompjutera beskrajno filozofirate o najobičnijim, najbanalnijim životnim stvarima, hvatajući nekoga sajber lika kao "sagovornika", ili radije samo čitate i tek ponekad napišete ponešto...?
hvala...

Jao, ja bih ovakav službenički posao, sedim u kancelariji i pišem po Krsti -mozak da odmorim...:histericna:

da li vam vreme na poslu brže prođe kada preko službenog kompjutera beskrajno filozofirate o najobičnijim, najbanalnijim životnim stvarima, hvatajući nekoga sajber lika kao "sagovornika", ili radije samo čitate i tek ponekad napišete ponešto...?
hvala...

Gdje još ovo postoji?:lol:
I firme koje su najzaostalije u informacionim tehnologijama su se do sada dosjetile da svojim radnicima zabrane chat,forume,fejs i slične zaebancije koje odvlače paznju sa vrijednog i predanog rada...:D

Gdje još ovo postoji?:lol:
I firme koje su najzaostalije u informacionim tehnologijama su se do sada dosjetile da svojim radnicima zabrane chat,forume,fejs i slične zaebancije koje odvlače paznju sa vrijednog i predanog rada...:D

a sta znam, mozda neko moze malo ovo malo ono pa bolje radi, kao da pije kafu pa gleda u forum/internet mada to ponekad mozhda pomaze i na malo, zavisi sve

hvala...

e, da znaš da prođe...volim da pišem, manje vremena imam za čitanje

smiley-shocked015.gif

Prilozi

• smiley-shocked015.gif
    smiley-shocked015.gif
    13,8 KB · Pregleda: 1

Back