poso filozofija...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
da li vam vreme na poslu brže prođe kada preko službenog kompjutera beskrajno filozofirate o najobičnijim, najbanalnijim životnim stvarima, hvatajući nekoga sajber lika kao "sagovornika", ili radije samo čitate i tek ponekad napišete ponešto...?
hvala...

Poslednja izmena:
Volim da razmisljam o tome kako je zivot nefer... Dok sjedim u svojoj udobnoj stolici i gledam druge sestre kako nose tute!
I meni se ponekad desi da moram da odvojim dupe od gore pomenute stolice i bocnem nekog straca negdje u pozadinu, ali opet, bolje od osenja tuta...

da li vam vreme na poslu brže prođe kada preko službenog kompjutera beskrajno filozofirate o najobičnijim, najbanalnijim životnim stvarima, hvatajući nekoga sajber lika kao "sagovornika", ili radije samo čitate i tek ponekad napišete ponešto...?
hvala...

Cesto se izgubim u vremenu, nisam adekvatan za ovu temu, al da neshto napishem.. Ko velim, ne mora biti pametno :sad2:

ne za nas je super sto je malo nolajfera poput tebe pa nemamo nista reci na tvoju pametnu temu..jer nismo ovde da bi se druzili s tobom dok ubijas smenu

brate...gledo sam kad si poslednji post ostavio sinoć, onomad, a kad prvi post sledećeg dana...ne znam samo kad spavaš, dal spavaš, kako imaš vremena za ostale životne stvari...
ćuti i pokri se ušima...

otvoren 21.09.2007., ugašen 21.05.2009 sa 55 hiljada postova...jer nažalost postoje trenuci slabosti zbog kojekakvih magaraca na forumu...
uostalom kakve to veze ima...koliko neko mora da bude jadan i nolajfer da se kači za takvu nebitnu stvar...:lol:
bar se ne krijem iza klon nickova, servirajući osvetu ljudima koji mi nisu bili simpatični...:D

Back