white_warg
Iskusan
- Poruka
- 5.889
Ja sam uvek vise volela posnu jer nisam ljubitelj pecenja. A sarana obozavam i posnu sarmu i sve sto ide uz to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sv. Nikola mi je posno spremamo.
А шта ти Славиша, трпезу или Славу? Неки су, слични теби, почели у кафани да славе славу. Оно, да се покажу и наждеру а слава му дође само као одело. Суштински она и није важна?isključivo mrsna
a šta ti smaraš zato što ja volim mrsnu? Otkači se..А шта ти Славиша, трпезу или Славу? Неки су, слични теби, почели у кафани да славе славу. Оно, да се покажу и наждеру а слава му дође само као одело. Суштински она и није важна?
Па не слави онда славу неге себе. Нема потребе да се фолираш ако ти шупак диктира правила.a šta ti smaraš zato što ja volim mrsnu? Otkači se..
Pitanje je kakvu slavu volimo, mrsnu ili posnu. ja sam odgovorio kakvu volim i šta onda? svi su pisali šta vole samo si se za mene zakačio. smarašПа не слави онда славу неге себе. Нема потребе да се фолираш ако ти шупак диктира правила.
Približava se Sveti Nikola,svrati....Ja sam uvek vise volela posnu jer nisam ljubitelj pecenja. A sarana obozavam i posnu sarmu i sve sto ide uz to.
Да ли ти у опште знаш било шта о слави?Pitanje je kakvu slavu volimo, mrsnu ili posnu. ja sam odgovorio kakvu volim i šta onda? svi su pisali šta vole samo si se za mene zakačio. smaraš
da li ti znaš da nemaš mozak? od svih odgovora moj ti smeta jer? ne smeta ti što postavljač teme kaže koju slavu voli*? sam postavljač ti ne smeta, kao ni ostali komentari, ali moj da? nabavi mozakДа ли ти у опште знаш било шта о слави?
Колико видим, теби је слава ждрање па зато више волиш мрдну. Јеббе ти се да ли је пост или не, важно је да се ждере и пије.
Ne šjekiraj se, zx16 živi od smaranja drugih ljudi na forumu. Ako te previše smori samo ga stavi na ignore.da li ti znaš da nemaš mozak? od svih odgovora moj ti smeta jer? ne smeta ti što postavljač teme kaže koju slavu voli*? sam postavljač ti ne smeta, kao ni ostali komentari, ali moj da? nabavi mozak
dogovorenoNe šjekiraj se, zx16 živi od smaranja drugih ljudi na forumu. Ako te previše smori samo ga stavi na ignore.
Posnu. Uživam da spremam posne đakonije za slavu, a naravno i da jedem to što spremam.Ja sam uvek vise volela posnu jer nisam ljubitelj pecenja. A sarana obozavam i posnu sarmu i sve sto ide uz to.
Свеједно само да има рибе добре осушнеJa sam uvek vise volela posnu jer nisam ljubitelj pecenja. A sarana obozavam i posnu sarmu i sve sto ide uz to.
Naravno, koja maca bi odabrala zelenu salatu pored dobrog i kvalitetnog mesa?Nisam nikada bio na slavi (jedino je kolegica s bivseg posla znala pocastiti), ali uvijek bi odabrao mrsnu.
Poziv na posnu kulturno bi odbio, na mrsnu bi otrcao.