Poslusnici cekaju red uljudno kilometarski zbog miskovica

Poruka
4.292
Posle nam kriv djavo kad nas politicari nazivaju ruljom. A kako i ne bi oni nemaju pametnija posla i ideju da pametnije utrosi svoj jedan dan zivota nego cekaju par sati red da udje u objekat kakvih ima gde hoces. Da ih covek pita da li tu ima nesto da se kupi sta nema nigde vise ni u jednu radnju u gradu? Ili ima?? Ako ima pa sta cekas onda ruljo, kako nas nazivaju pliticari, taj kilometarski red? Zbog ovce za sisanje i mi normalni ne mozemo da se izborimo za svoja prava. Takve ovce primaju i vakcine i rade sve sta im prokleti satanisticki sistem kaze. Evo pogledajte dokaz za takvu vrstu ljudi:

Nikada nisam imao laskavo misljenje,o svojim sunarodnicima,Bili smo i ostajemo krdo,koje bezglavo bleji u sve sto bljesti,i u svakoga ko lupeta gluposti.Nismo badava 5OO godina bili turcima pacavra.Brozu 35 godina bili sluge.Milosevicu 15 godina bili roblje...zao mi je,sto nisam rodjen
u Luksemburgu,Monaku ili u bilo kojoj normalnoj drzavici.Maloj po teritoriji,a velikoj po priznatim ljudskim pravom,gde se narod postuje i dobro zivi...

A ti si kao pametno potrosio jedan dan svog zivota trazeci novu temu o satanistima, i objavljujuci ovu glupost, je li?
Izgleda da ni ti nemas pametnija posla kada nalazis sataniste i u obicnom redu za prodavnicu.
Nije rekao da su oni sto cekaju red satanisti vec oni koji podsticu konzumerizam kod naroda gradeci ovakve dzinovske prodavnice.

Ako se drzimo satanizma kao neceg sto je lose i zlo a ne satanizma kao religioznog pokreta jeste lose jer istrazivanja pokazuju da ljudi koji su uvuceni u konzumerizam u vecini kupuju stvari koje im nisu potrebne. A jos i cekaju u redu.
Kakve veze ima satanizam sa potrosackom groznicom?
I koliki procenat ljudi u Srbiji kupuje nepotrebne stvari? U Srbiji gde velika vecina jedva sklapa kraj sa krajem...
Kakve vi gluposti pisete majko moja mila...

Da, zato je Gospod izmislio samouslužne kase da nas odabrane poštedi čekanja u redovima. Amin.
Gospod je staroslovenska rec koja je oznacavala staresinu. Jevrejofilima je to znacenje iz ko zna kojih razloga odgovaralo (staresina, gospodar) da su je poceli upotrebljavati za boga.

Protoslovenska rec je baga i nije nosila epitete gospodara nad slugama vec je imala znacenje srece i bogatstva.

Back