Poslovni outfit

Lorelajn

Legenda
Supermoderator
Poruka
70.757
Sviđalo se to nama ili ne, na nekim radnim mestima je očekivanje nekog "poslovnog look-a" ležernijeg ili klasičnog svejedno, ali se tu nikako ne podrazumevaju trenerke, minići, obično ni majice na bretele, gumene papuče i tome slično.

Šta se vama sviđa, šta nosite, šta ne volite? Birate klasiku ili volite da se poigrate sa nekim detaljima?

zimske5-1511440207.jpg

Ljeti isprana svijetloplava majica (moja omiljena bolja), svijetloplave 3/4 hlace i crne Havaianas japanke.
Zimi crnina u cizmama, trapericama,, majici i dugom kaputu.
U biti, boli me kur*ac kakvu sliku dajem o sebi, bitan je kontakt.
Ako je suditi po mom izgledu, najdalje sto bi dogurao je do djubretara, a i sa tim bi bio zadovoljan.

This is just a ride.

Ljeti isprana svijetloplava majica (moja omiljena bolja), svijetloplave 3/4 hlace i crne Havaianas japanke.
Zimi crnina u cizmama, trapericama,, majici i dugom kaputu.
U biti, boli me kur*ac kakvu sliku dajem o sebi, bitan je kontakt.
u sustini jeste...neki vlasnici ogromnih kompanija dolaze u farmerkama, starkama...zavisi od kompanije do kompanije...

U danasnjem svijetu to moze biti plus, ali i minus.
Da sam poslodavac, dao bi jednaku sansu uredno podsisanoj osobi s kravatom i nekom tetoviranom klipanu u casual odjeci.
Evo, nek se natjecu.
vidi kod mene mogu i u papucama da rade...sobnim...ne branim...jedino da nisi ono u gacicama, kupacem i tome slicno...
a veruj mi ima i onih koji se ne kupaju pa smetaju drugima...ima svega...
licno sam videla te sa starkama...toliko rastarecene milionere...a i ove koji te pljuju ako obuces istu kosulju u 2 nedelje...
zavisi kakvo ti je poslovno okruzenje...

Jao... tu nisam imaginativna...
sako, košulja/bluza, pantalone, cipela sa obavezno zatvorenim prstima...
Detalji su opcioni, ali držim ih na minimumu.
Iz svega toga ipak izranja moja individualnost, ali...
mora se biti reprezentativan, decentan i pedantan.
Tipično sam crno-bela žena... i dopadaju mi se štrafte u ovom segmentu života naročito.
1628541210832.png

Jao... tu nisam imaginativna...
sako, košulja/bluza, pantalone, cipela sa obavezno zatvorenim prstima...
Detalji su opcioni, ali držim ih na minimumu.
Iz svega toga ipak izranja moja individualnost, ali...
mora se biti reprezentativan, decentan i pedantan.
Tipično sam crno-bela žena... i dopadaju mi se štrafte u ovom segmentu života naročito.
uhhh ja sam imala izlete u mladjim danima :rumenko::lol:
korseti na kosulju, kravate...neki nakit malo drugaciji....haljine sa nekim art sarama...:lol:

ne nadjem nista slicno ali recimo ovako nesto samo sto su i pantalone crne pa se ne vidi prelaz...

image-2019-05-14-3-819x1024.jpg
.

IMG_20210708_155308.jpg

Dole su bele pantalone i crne stileto cipele.
Tačno moram da naučim da se slikam cela, ili kao jedan bivši lepotan da složim ono što nosim na krevet veče pre i slikam, pa:
''Da li ti se sviđa?''
To je bilo tako slatko! :zcepanje:

uhhh ja sam imala izlete u mladjim danima :rumenko::lol:
korseti na kosulju, kravate...neki nakit malo drugaciji....haljine sa nekim art sarama...:lol:

ne nadjem nista slicno ali recimo ovako nesto samo sto su i pantalone crne pa se ne vidi prelaz...

image-2019-05-14-3-819x1024.jpg
.
Too bold!
Zavisi od radnog mesta, ali i od godina definitivno, meni bi ovako nešto bilo preterano i suvišno na svim mojim radnim mestima.
Lepo ukrojena bela košulja i sako po meri za broj više.... mrnjau!

Pogledajte prilog 987035
Dole su bele pantalone i crne stileto cipele.
Tačno moram da naučim da se slikam cela, ili kao jedan bivši lepotan da složim ono što nosim na krevet veče pre i slikam, pa:
''Da li ti se sviđa?''
To je bilo tako slatko! :zcepanje:

Too bold!
Zavisi od radnog mesta, ali i od godina definitivno, meni bi ovako nešto bilo preterano i suvišno na svim mojim radnim mestima.
Lepo ukrojena bela košulja i sako po meri za broj više.... mrnjau!
ekstraaaaa!!!! :heart::heart::heart: prelepo zaista....!!!

ma rekoh to sam samo kratko eksperimentisala u mladjim danima :mrgreen:

Meni je to nepobediva kombinacija, kako god da se postavi:
BW.png

Naravno, ovde imam zamerku jer sako izgleda izgužvano, materijal nije najbolji i posle 10min nošenja imamo taj izgled kao da nosimo odeću napravljenu od najjeftinijih dnevnih novina.
Čak i kod Kineza se nađe sako koji se ne gužva, a ostavlja utisak osobe koja nijedan detalj neće prepustiti slučaju?

Meni je to nepobediva kombinacija, kako god da se postavi:
Pogledajte prilog 987049
Naravno, ovde imam zamerku jer sako izgleda izgužvano, materijal nije najbolji i posle 10min nošenja imamo taj izgled kao da nosimo odeću napravljenu od najjeftinijih dnevnih novina.
Čak i kod Kineza se nađe sako koji se ne gužva, a ostavlja utisak osobe koja nijedan detalj neće prepustiti slučaju?
i meni se svidja ta klasika...prosto elegantna je, lepa...nesto neprevazidjeno :)

no kod mene zavisi da li cu imati sastanke, sa kim cu ih imati...bas svaki dan tako da se oblacim, vise ne...

no kod mene zavisi da li cu imati sastanke, sa kim cu ih imati...bas svaki dan tako da se oblacim, vise ne...
Pa, dobro, da... sutuacija je učinila svoje! I sama se osećam kao T-rex i od kuće radim kako mu drago, dole nebitno, gore bilo koja bluza koja ne liči na pidžamu...
Ali još mi je lepo kad izlazim van i radim normalno.
IMG_202106 05_112200.jpg

Ako se ne vakcinišem, neću ni od kuće još dugo :zcepanje:
Tako da... otprilike, prelazim na sasvim nov poslovni outfit, kao:

images.jpg

Well... I like it!
Ništa oko čega se treba brinuti.

Pa, dobro, da... sutuacija je učinila svoje! I sama se osećam kao T-rex i od kuće radim kako mu drago, dole nebitno, gore bilo koja bluza koja ne liči na pidžamu...
Ali još mi je lepo kad izlazim van i radim normalno.
Pogledajte prilog 987064
Ako se ne vakcinišem, neću ni od kuće još dugo :zcepanje:
Tako da... otprilike, prelazim na sasvim nov poslovni outfit, kao:

Pogledajte prilog 987069
Well... I like it!
Ništa oko čega se treba brinuti.
ali koliko ustede od kada se radi od kuceeeee :whistling: i para i vremenaaaaaaaa :heart: a ako bas hocu...odem do firme :mrgreen:

Back