POSLOVNE ZENE - STERILNE I DOSADNE MUSKARCIMA !

Znam da se nalazimo u vremenu,kada devojke vide svoj uspeh u zivotu,iskljucivo
kroz uspehe postignute u skolovanju.Tacno je,sve te diplome,sva ta stecena ili
(kupljena) znanja i priznanja,obecavaju mladoj zeni,bolji i laksi zivot.Ali,to je tako
u prirodi stvari,da kada devojka pozavrsava sva ta ucenja,studiranja,magistrature i
doktorate.........izgubi svoju zenstvenost.Izgubi onu magiju,onaj miris "zene".Onaj
oblacak culnosti,koji lebdi oko zenstvene zene.A bas to,ta magija,to nesto cudesno
sto mlade zene imaju,to privlaci muskarce.Kroz sva ta dugotrajna skolovanja,devojka
(tada vec mlada zena),izgubi svoju seksualnost.

INteresantna je ta pojava,koja je vrlo savremena,i koju mlade skolovane zene,vrlo dobro
osecaju na svojoj kozi.Muskarci im se dive.Postuju to,sto su postigle,svojim trudom i
radom.Ali.........nista vise od toga.Posmatrajte oko sebe.Koliko skolovanih mladih
uspesnih zena,koliko su usamljene.Po dve -tri ili cetiri,videcete subotom uvece u
u centru Beograda,u nekom kafeu.Sede,puse,drze skupe mobilne telefone u
rukama......ali same.Od muskaraca ni traga ni glasa.Provode se "prazno",jadno.
eto taj paradoks,privukao je moju profesionalnu paznju,na ovu pojavu.Sve vise i vise
"uspesnih" mladih zena,ostaje neudato.Sta to znaci.? Pa.....znaci to,da muskarci
i danas,kao i nekad,traze zenu-zenku.Traze milu,mackastu,"toplu" zenicu,koja
ce da im greje i srce i dusu.A nazalost,devojke kada pozavrsavaju sve te visoke
skole,izgube nazalost,i srce i dusu.Dobiju neku "muskaracku" auru,koju im izgleda
dnese svest,da su one "emancipovane",pametne i uspesne.E......pa ne moze se
izgleda imati sve.Dobile su ugled u drustvu (mlade zene),ali nazalost,veoma cesto,
lisene su zbog toga,"domaceg ognjista".:think:

...pazi majkumu , ovo je otkrovenje....! bravo !

...muškarčine , a važi i za ženščine ; dakle , svi vi koji mnite amaterski a i profesionalno , da vaš partnerka ili partner gubi od lepote i zavodljivosti zato što zna onoliko - mislim ima znanstvenih moći i ne živu u mraku - vi takvi , trkom u seksi radnje po gumene lutke , dok vas ne ščepa mladalačko ludilo u čekanju idealnog partnera ....takvih žena i muškaraca više nema ; mislim , glupih i neobrazovanih - neupućenih...danas fakutetlije rade na buvljacima i koje kude - sa onim pravim diplomama ....
...a sponzoruša i mentoruša ( a ovih godina omasovili se i sponzoriranini , kao i mentorirani dilberi ) , poslovnih dama u preletu bilo je i biće...danas su poslovne leteće dame ili poslovni leteći emocionalni partneri - a nekadf su to bile kurave i njihovi ortaci dubare ...para buši sve!

123Loncar- Padragi moj prijatelju.Neznam da li si ti dovoljno dobro shvatio,zasto sam napisao post,o skolovanim
mladim zenama,koje eto,i pored svega ,ne mogu da "sviju svoje gnezdo".Ja taj post,nisam napisao u svrhu kritike tih mladih zena.Ne.Naprotiv.Meni je zao tih skolovanih mladih zena,koje su sa puno entuzijazma,krenule da se obrazuju,
i ne sluteci,da ce za to vreme,izgubiti "korak",sa svojom generacijom,koja nije isla na visoke skole,ali je za to,
zasnovala svoju porodicu.Hteo sam da ukazem,kako zivot,kako zivotne prilike,cesto bez nase volje,kroje nase
sudbine.I sam se cesto pitam ? Koji je put bolji.? Da li onaj,kada potrosis petnaest godina na skolovanje,pa na kraju
ostanes sam.Ili onaj drugi put.Srednja skola,udaja,porodica,tiha sreca,sa skromnijim prihodima,ili........neznam ni sam.!

.... poštovani Lorde , ja znam da je fanariotska mudrost ustanovila zabranu obrazovanja žena i sve ovosvetske sirotinje , zbog lakše i mrnije pljačke i eksploatacije istih...prozvodnja , naročito masovna proizvodnja neznanja , neukosti i neprosvećenosti , multiplicira siromaštvo...a omasovljeno siromaštvo , čoveka pretvara u radnu biološku mašinu....takvo "prosvetiteljstvo" osuđeno je civilizacijski još u srednjem veku - ali uprkos svemu , zdražalo se u srpštini , jevrejštini i plemenskom muhamedanstvu....i ma koliko bilo ko govorio o svojim dobrim namera , kad žene vraća u mračnjaštvo srednjeg veka , samo o sebi govori...
...ja ne sumnjam u tvoje dobre namere , no ispod su svake crte dvadeset i prvog veka , kad od žena očekuješ da samo rađaju i da ne gube vreme na svoje obrazovanje....čitaj pažljivo šta pišeš ; obrati pažnju sttanislave !

123loncar;bt263708:
.... poštovani Lorde , ja znam da je fanariotska mudrost ustanovila zabranu obrazovanja žena i sve ovosvetske sirotinje , zbog lakše i mrnije pljačke i eksploatacije istih...prozvodnja , naročito masovna proizvodnja neznanja , neukosti i neprosvećenosti , multiplicira siromaštvo...a omasovljeno siromaštvo , čoveka pretvara u radnu biološku mašinu....takvo "prosvetiteljstvo" osuđeno je civilizacijski još u srednjem veku - ali uprkos svemu , zdražalo se u srpštini , jevrejštini i plemenskom muhamedanstvu....i ma koliko bilo ko govorio o svojim dobrim namera , kad žene vraća u mračnjaštvo srednjeg veka , samo o sebi govori...
...ja ne sumnjam u tvoje dobre namere , no ispod su svake crte dvadeset i prvog veka , kad od žena očekuješ da samo rađaju i da ne gube vreme na svoje obrazovanje....čitaj pažljivo šta pišeš ; obrati pažnju sttanislave !

Bravo Loncar,a ti si bre Lorde pravi davez covece..kako izgledas bas se pitam,da li si ti ovaj komad sa fotke lorde?Ne ide slika i tvoja tuzna prica.

ovo je prica jedne moje prijateljice koja je u mladosti stupila u brak bez te "viskoke naobrazbe" volela je supruga i rodila mu sina, ali nista nije ispalo kako treba. Posto nije radio, bila je primorana da zaradjuje za korku hleba, a on se "hladio ispod svakog drveca":. onda je ona sebi postavila novi cilj i dobila diplomu. Epilog: Izgubila je porodicu. Muz je svoj raniji gnjev i nesposobluk produbio jos vise, pa ju je prosto najurio iz porodicne kuce. Izbacio ju je ko da je najveca gresnica ovoga veka.

Razvedena je, ima tu prokletu diplomu, ali je SAMA.

Back