Poslovna šansa - CBD bez kanabisa?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.710
CBD bez kanabisa? Brazilska „trava“ bi mogla sve da promeni!

Naučnici su otkrili CBD – moćno, nepsihoaktivno jedinjenje u kanabisu – u potpuno nepovezanoj biljci: Trema micrantha blume, divljem žbunu koji raste kao ludo u Brazilu.

Bez THC-a. Bez pravne birokratije.

Samo čisti potencijal.

1747077850935.png

Ovo revolucionarno otkriće moglo bi da otključa pristupačnu, stigmatizovanu proizvodnju CBD-a za lečenje bola, anksioznosti, epilepsije i još mnogo toga.

Kako tržište CBD-a juri ka 47 milijardi dolara do 2028. godine, ova skromna biljka bi mogla da preuzme vođstvo.

Ovo revolucionarno otkriće moglo bi da otključa pristupačnu, stigmatizovanu proizvodnju CBD-a za lečenje bola, anksioznosti, epilepsije i još mnogo toga.

Kako tržište CBD-a juri ka 47 milijardi dolara do 2028. godine, ova skromna biljka bi mogla da preuzme vođstvo.
Не ради без ТХЦ-а, он је катализатор. Болест се не лечи само на материјалном нивоу, већ је потребна и духовна компонента
коју обезбеђује ТХЦ.

Bez da gledam po internetu, čini mi se da se CBD prodaje izdvojen
Наравно али са тим се нико није излечио, служи само као превентива.
Такве увозне препарате продавао је онај прварант Ален( заборавих му презиме) па и он умре од рака.

Long story short... to je gov*no.
Ali da, neki jebivetri će na tome zaraditi bogatstvo, već jesu, na grbači ljudi koji boluju od gadnih, neuropatskih bolova, ili finalnog stadija nekog raka.
Bez srama sam... prvi sam koji bi prodavao ljudima heroin bez da trepnem u državama gdje nije legalan, kupao bih se u tom novcu bez trunke grižnje savijesti, ali pod uvjetom da će im koliko-toliko olakšati terminalne muke. CBD ni mrtav ne bi dijelio, ne daj bože prodavao.

Long story short... to je gov*no.
Ali da, neki jebivetri će na tome zaraditi bogatstvo, već jesu, na grbači ljudi koji boluju od gadnih, neuropatskih bolova, ili finalnog stadija nekog raka.
Bez srama sam... prvi sam koji bi prodavao ljudima heroin bez da trepnem u državama gdje nije legalan, kupao bih se u tom novcu bez trunke grižnje savijesti, ali pod uvjetom da će im koliko-toliko olakšati terminalne muke. CBD ni mrtav ne bi dijelio, ne daj bože prodavao.
Što? Lažu da pomaže?

Back