Poslovna pratnja

Renegade-Ns

Iskusan
Poruka
6.666
Svedoci smo da je ova pojava danas veoma rasirena u Srbiji, devojke koje trose mnogo vise nego sto zaradjuju, uglavnom diskretno se bave ovim vidom prostitucije. Uglavnom na prvi pogled mnogi bi se zavarali i nikada ne bi pomislili za neku devojku da je poslovna pratnja.
Cesto su to i obrazovane devojke, koje i rade , kulturno se ponasaju i imaju stavove sasvim suprotne onim sto jesu.
Vrlo cesto mogu da zavaraju okolinu. Temu sam postavio jer sam vise puta a posebno nedavno imao slucajeve da okolina o doticnim devojkama prica hvalospeve, niko ni ne sumnja o kakvoj osobi se radi.

Jedan tekst na ovu temu:

Ispovest devojke koja radi kao poslovna pratnja: Navikla sam na hleb s kavijarom

Divna naglašava da “elitne prostitucije” i devojaka koje rade kao poslovna pratnja ima mnogo više nego što možemo i da zamislimo.

- Kada izađete u neki od popularnih prestoničkih klubova u separeu, za koji samo rezervacija košta 30.000 dinara, videćete nekoliko biznismena okruženih postavom dugonogih lepotica sa zanosinim oblinama. Te devojke se uglavnom predstavljaju kao manekenke ili studentkinje privatnih fakulteta, ali istina je da većina njih radi kao poslovna pratnja - kaže Divna.

Jedan dan njenog života počinje ustajanjem u osam ujutru i odlaskom u teretanu, jer uvek mora da bude u top formi. Slede posete kozmetičaru, frizeru, a ponekad i profesionalnom stilisti. To sve košta, ali košta i društvo takve devojke i to ni manje ni više nego 1.000 evra za veče i noć.

- Ljudi misle da mi muškarci plaćaju samo za seks, međutim, to nije istina. “Paket” koji nudim obuhvata pojavljivanje na događajima, poslovne večere na kojima se od mene očekuje da mogu da podržim razgovor i na ekonomske i na političke teme. Sledi pojavljivanje u klubu i pri želji klijenta “intimno druženje” - objašnjava svoj posao Divna.

Devojke rade po preporuci

Tamara T. koja drži profesionalnu agenciju za poslovnu pratnju ističe da “devojke rade po preporuci”.

- Imam stalan posao u državnoj firmi, ali moja plata nije bila dovoljna za sve mesečne potrebe moje porodice. Zato sam otvorila agenciju i već pet godina mi odlično ide. Devojke izgledaju kao milion dolara, jer imamo standarde ispod kojih se ne spuštamo. Devojke idu isključivo po preporuci, a diskrecija je zagarantovana. Imamo mlade, atraktivne devojke, ali i starije gospođe koje drže do sebe. Neke od njih imaju i svoje porodice, ali to je njihova privatna stvar sve dok profesionalno obavljaju svoj posao. Makar to značilo da na kraju sastanka dođe i do seksualnog odnosa - priča ona.

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/ispovest-devojke-koja-radi-kao-poslovna-pratnja-navikla-sam-na-hleb-s-kavijarom/7w8efdp

ne čudim se ja njima, svi mi volimo pare i svašta radimo da ih zaradimo, onako kako znamo, možemo i umemo...no se čudim onima koji to plaćaju, a još se više čudim onima koji su ovima omogućili da to plaćaju...al nije se čuditi, *******i AlekSmradan Kurchić i ne sme udariti na lopine, nego samo na sirotinju...

svako ko daje tolike para za picu je paćenik kad može za 30e istu ili bolju

Ti koji daju tolike pare skoro sigurno ne daju zbog pice radi pice, a čisto sumnjam i da su neke mega perverzije koje ove pružaju u pitanju. Pre bih rekao da ih loži sama činjenica da mogu sebi da priušte da bace tolike pare,moć da kupe najskuplje....i te fore.
Koliki je realno problem poznatom fudbaleru ili glumcu u "cvetu mladosti" da pokupi brdo njih samo na svoje ime i slavu po ceni par pića ako i toliko...a ne prođe mesec da nekog ovde ili napolju ne nahvataju baš sa tim nazovimo "elitnim"...a na stranu što su realno gadne, barem ove lokalne što su se provlačile po novinama i rijalitijima...šta god da je čisto sumnjam da je nedostupnost standardnih pica u pitanju :lol:

Ti koji daju tolike pare skoro sigurno ne daju zbog pice radi pice, a čisto sumnjam i da su neke mega perverzije koje ove pružaju u pitanju. Pre bih rekao da ih loži sama činjenica da mogu sebi da priušte da bace tolike pare,moć da kupe najskuplje....i te fore.
Koliki je realno problem poznatom fudbaleru ili glumcu u "cvetu mladosti" da pokupi brdo njih samo na svoje ime i slavu po ceni par pića ako i toliko...a ne prođe mesec da nekog ovde ili napolju ne nahvataju baš sa tim nazovimo "elitnim"...a na stranu što su realno gadne, barem ove lokalne što su se provlačile po novinama i rijalitijima...šta god da je čisto sumnjam da je nedostupnost standardnih pica u pitanju :lol:

Pa eto neko kupi na ime ,na slavu,na kola,na zvaku,na izgled,sto je onda problem kad imas kes da calnes nekoj dobroj ribici,lepo na klik pregledas fotke eventualno neki mpg4 njenih vestina,cena,paypal,uzivancija

Pa eto neko kupi na ime ,na slavu,na kola,na zvaku,na izgled,sto je onda problem kad imas kes da calnes nekoj dobroj ribici,lepo na klik pregledas fotke eventualno neki mpg4 njenih vestina,cena,paypal,uzivancija

Ma kakav problem...neka troše ljudi svoje pare i uživaju kako im prija...dobro je dok ima :lol:
Samo izražavam sumnju da je pusta zagorelost primarni motiv u tom cenovnom rangu.

što se tiče ovog što kaže da naše elitne i nisu elitne, i da ne vrede tih para, to je i tačno za onu Ajfonku, ako se ona time bavi, a tvrdi da se ne bavi...ali ako pogledamo Natašu Šaviju, i ako se ona tim bavi, a tvdi da se ne bavi...ali, ako se bavi, brate, vredi svakog evra
e, sad, meni se ***** gade, nisam plaćao ni ove od 10, ni ove "elitne" ali ih uopšte ne osuđujem, one pošteno prodaju sebe, tako zarađuju, ali bar nisu skinule sa leđa radnika, seljaka, pokrali od dece ometene u razvoju, ili od humanitarne pomoći
a ovo za 200 dinara me podseti na onu seriju kad neki siromah posle seksa sa nekom bednom kurvom izvadi 200din, baci joj, ona u snu pusti goluba, on je sa gađenjem pogleda, uze natrag 200 din, izvadi iz džepa 100 din i baci joj na lice

svako ko daje tolike para za picu je paćenik kad može za 30e istu ili bolju

i to je mnogo
a to okolo pice,manje vise nebitno u datoj situaciji...

- - - - - - - - - -

Kao oni sportisti,samo menjaju dobre *****.Ali nisu pratnja.Na koju foru :lol:

pa isto ko i ovde
transferi se prikazuju skriveno
realno 5% kinte ide njemu ostalo menadzeri i gazde
isto i sa kurawama,10% da uzmu i na konju...

Meni nije jasno kako balkanci muskarci pristaju da su im vecina zena prostitutke, tj da su bar jednom ili tri puta u zivotu radile kao poslovna pratnja na ovaj ili onaj nacin...
Neke za kes, neke za posao, neke za uslugu...

Broj devojaka koji se bavi poslovnom pratnjom je veliki barem u NS. Nista to nije javno vec prikriveno. Cesto je slucaj da ih bukvalno poslovno prate, zatim da idu na neke egzoticne destinacije ali i u pojedine hotele za vikend.
Devojke koje se time bave su uglavnom i po izgledu i obrazovanju iznad proseka, na prvi pogled nikada ne bi se reklo da su prostitutke vec vaze za devojke za primer.
Licno sam imao slucaj da sam upoznao devojku koja je obrazovana, uvek kulturna, obucena sa stilom, porodica ugledna ali se bavi poslovnom pratnjom, naravno to sve radi diskretno. Nekoliko puta sam izasao sa njom i tek nakon dobijenih informacija od ljudi koje je dobro znaju, uverio sam se u istinu. Pritom doticna je i pobozna, predstavlja se kao porodicni , konzervativni tip devojke koja se zgrazava nad starletama i sponzorusama.
Na drugoj strani, ne znam kako se ljudi ne zapitaju kako devojke u Srbiji imaju toliko para za konstantna putovanja, provode, luksuzan zivot i da idu daleko preko mogucnosti.

Poslednja izmena:
Moj kolega je zaradjivao ogroman novac i imao nesrecu da tri puta angazuje prostitutku , ali treci put mu je dosla koleginica sa faksa, koju je startovao nekoliko puta i uvek ga je odbijala...
Tako da se nalozio na sve te normalne zene i devojke koje kao nisu prostitutke, ne vise od 1, 2,3 godisnje....
A takvih je u BG toliko da ti ne mogu opisati...jer ako pogledas, bas zafali 1000e godisnje nekoj sto radi bilo gde....bas tih 1000e , koliko moze dobiti za 3 "debitantska" seksa...

I tip se navuce na taj fetish....silne pare je potrosio, po nekoj mojoj gruboj racunici preko 400.000e ali je uzivao maksimalno.....krenuo sa 18,19....a znao sam da i sa 29 jos uvek ima isti tempo...
Znaci covek je dosao u poziciju da skoro svaku koleginicu sa ebenog ustogljenog ETF ima kao kuravu, a zamisli ekonomski....to se cak i ne placa....ili pravni , to se placa ne u keshu....uglavnom ne u keshu...
Ali da ne bi propustio neku, u tom njenom debitantskom pojavljivanju jednom godisnje, onda se trazi kao debitantkinja, a ne studentkinja, jer nece svaka da se deklarise kao studentkinja...
Tako je naleteo i na svoju ujnu, pa na dobar deo svojih komsinica, a nije bio iz BG....
Da je tip egzibicionista, da kao neki drugi moji poznanici snima svoje seksualne dogadjaje (a ti neki snimaju i sad kad su u braku, skoro svaki odnos...neki javno da zna ona, a neki da ne zna)...ja sam siguran da bi se obogatio, a da bi masa ljudi postala voajeri....

Ali poenta je u tome da su sve one nevinasca....
Kao u filmu sevdah za Karima....
Pa gde prodje prodje...
Mnoge i ne nauce nesto o seksu u prvih 10 prodavanja....npr jedna moja skolska, nikako da joj krene faks , zapela na prvoj na poljoprivrednom a pupava kad je seks u pitanju...I legne profesoru, pa drugom i poce godina za godinom, odmah studenjak sobica i solo u sobici dvokrevetnoj i posle pozdiplomske , ali poenta, do 3 godine faxa je skoro svima (od momaka) ostavljala utisak da je pupava u seksu....tek posle je pohvatala neko znanje.....
Naravno sad je vrlo vazan clan u ministarstvu poljoprivrede....arbitrira i odredjuje izdvajanje sredstava za poljoprivrednike....

Back