poslovi za glupe

Ni sad se ne smejem:roll:...jer mi je vrlo tužno kad čovek sprca u guzicu određene godine i ima samo maštanja o nečemu ali nema mudda da ta maštanja pretvori u stvaran život.:mrgreen:....pa mu je tada lakše da ostale nazove glupima, nego da prizna sebi da nije sposoban čak ni neku glupost da radi da bi zaradio.:roll:

A to imas neki konkretan primerak u okolini..zanimljivo

Ne razumem?a sto ne bi vozila kamion?pamet obecava da se radi samim tim kretanjem neko zadovoljstvo..a glupost da se bleji po kaficima i u mobilni telefon koji ne donosi nista do jos veceg zaglupljivanja

Ne razumem?a sto ne bi vozila kamion?pamet obecava da se radi samim tim kretanjem neko zadovoljstvo..a glupost da se bleji po kaficima i u mobilni telefon koji ne donosi nista do jos veceg zaglupljivanja

Ma naravno, nego sam htela da kažem da nije negde u nekom naučnom institutu ili Silikonskoj dolini (mislim na onu u USA), nego brate - žena vozi kamion. Verujem da se u IQ i te neke procente upliću veoma i ta emotivna, socijalna inteligencija... i njihov splet dovodi do uspešnosti/neuspešnosti, bogatstva/nebogatstva, duševnog mira ili nemira.

Zanimljiva mi tema zato sto poznajem dvojicu koji odgovaraju opisu...a i nisu vredni da se ubijaju od vrednoce, pa je i to kriterijum...

Jer ono zidar , pomocnik magacionera, stvarno odgovara ponudjenom za nekog glupog, ali vrednog...

Moze nocni portir ili portir samo...
Verovatno samo vozac, a ne raznosac...
moze uploader
moze chat muvator, to se placa, ono sa laznim postovima radi omasovljenja nekog sajta..

Rad na tezgi ne dolazi u obzir , to je za sredinu...
Prodaja kozmetike oriflame i slicno dolazi u obzir...(pricam iz iskustva, iako vam nije logicno na prvi pogled)

Sad nastavite, za kategoriju glupilenji (u ovu kategoriju spadaju oni koji nisu lenji ali su uplaseni od odgovornosti ) i posebno za kategoriju glupi.
Ovi srednje glupi su ipak druga kategorija...od nabrojanih...

Back