Posljednja riječ tehnike

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
Otvoren granični prelaz u Janji , susreli se Dačić i Izetbegović .

skela-u-funkciji-sredinom-aprila.jpg

Stvarno nije šala , otvorili su Skleu ??? dakle se govori da se ubrzanim koracima vraćamo u 19 ili 18 vijek , granica na Drini ,a sada SKLEA .

Tan2012-7-4_1455414_0.jpg

Presjekli vrpcu , hohohohohohhooooooooo :dash: ili ja nisam normalan ili oni nisu normalni ???? trećeg nema .

Poslednja izmena:
nije to ništa u poređenju sa ovim:

HIT PREDIZBORNE KAMPANJE: Otvorili most od 7 metara!

most-II.jpg

U kampanji je moguće sve, pa i otvaranje mosta od, verovali ili ne, sedam metara?!

Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada i kandidat URS-a za gradonačelnika Niša, u selu Donje Vlase “pustio je u rad” most koji ima svega sedam metara, a širok je pet metara! Gradski čelnici Niša potrudili su se da naprave od ovog događaja svečanost, pa su pozvali novinare i svečano presekli vrpcu na ovom velelepnom zdanju.

To nije sve. Jovanović je otišao korak dalje u predizbornim obećanjima, pa je obećao da će u najskorije vreme biti izgrađeni – pristupni putevi!

- Za kratko vreme izgradićemo i pristupne puteve posle početka aktiviranja asfaltnih baza. Uradićemo udarne rupe koje su potebne da zadržimo meštane sela da ostanu u Donjem Vlasu – istakao je tom prilikom Jovanović.

@ tema> 2 krmeta na istom mestu...

Ovo nije normalno , počeli su da zajebavaju narod .

mene čudi to što ova tema još nije obrisana/zaključana, odakle ti pravo da tako ismevaš budućeg premiJJera :rtfm:

šalu na stranu, ja bih najviše voleo da su oni nenormalini/ludi/bolesni... tada bi ih sve smestili u LL i gotova stvar... međutim, ovde je problem mnogo komplikovaniji...

naime, ovde su se bukvalno svi izređali na vlasti (uz "malu" podršku stranih mentora, i svako svoj kriminal i sra*nja prebacuje na svoje prethodnike, sa kojima je do juče bio u "strastvenom zagrljaju"), a vlast su koristili i koriste u cilju ličnog bogaćenja, tj. mogu da kradu i da se iživljavaju do mile volje, upravo zbog toga što nema nikoga da im se suprotstavi... institucije (sudstvo, policija, vojska, ekonomija...) ne funkcionišu... trule su do srži... a upravo su institucije ono što te njuške deli i štiti od gladnog, obespravljenog i poniženog naroda... ako se nešto uskoro ne promeni, mislim da ćemo doći do onog trenutka, kada će: "sve morati da se poruši i ponovo gradi, jer neće biti ničeg što bi se moglo spasiti"... a možda je tako i najbolje, možda je to najbrži način da se dođe do katarze i konačno, odvoji žito od kukolja (možda ne za sva vremena, ali barem na duži rok)...

mene čudi to što ova tema još nije obrisana/zaključana, odakle ti pravo da tako ismevaš budućeg premiJJera :rtfm:

šalu na stranu, ja bih najviše voleo da su oni nenormalini/ludi/bolesni... tada bi ih sve smestili u LL i gotova stvar... međutim, ovde je problem mnogo komplikovaniji...

naime, ovde su se bukvalno svi izređali na vlasti (uz "malu" podršku stranih mentora, i svako svoj kriminal i sra*nja prebacuje na svoje prethodnike, sa kojima je do juče bio u "strastvenom zagrljaju"), a vlast su koristili i koriste u cilju ličnog bogaćenja, tj. mogu da kradu i da se iživljavaju do mile volje, upravo zbog toga što nema nikoga da im se suprotstavi... institucije (sudstvo, policija, vojska, ekonomija...) ne funkcionišu... trule su do srži... a upravo su institucije ono što te njuške deli i štiti od gladnog, obespravljenog i poniženog naroda... ako se nešto uskoro ne promeni, mislim da ćemo doći do onog trenutka, kada će: "sve morati da se poruši i ponovo gradi, jer neće biti ničeg što bi se moglo spasiti"... a možda je tako i najbolje, možda je to najbrži način da se dođe do katarze i konačno, odvoji žito od kukolja (možda ne za sva vremena, ali barem na duži rok)...

Svaki dan kažem od njih me ništa više ne može iznenaditi , evo kao ovo danas , šta oni mogu više da urade pa da se čovjek iznenadi ,ali već sutra dolazi novo iznenađenje . Ne mogu da vjerujem jednostavno ,da u 21 vijeku kada ljudi idu u svemir , kada postoje sateliti , vozovi od 500 km ,na sat , savremeni automobili , mikro nano tehnologije ovo ono , premijer Srbije svečano otvori skelu . PA Miloš Obrenović 1830. nije svečano otvarao sklele , pa to je tada bila sramota .

Šta je sljedeće : Dačić ukinuo stočarstvo u Srbiji , predlaže da ljudi preživljavaju lovom i ribolovom , pa samo to može biti sljedeći korak na putu u nazad .

LUSTRACIJA je jedino rješenje , zabraniti svim političarima i javnim ličnostima da se bave politikom , pokazali su koliko znaju . Svi Funkcioner , direktori i bilo koja funkcija treba da se zamijeni , to je jedini način da se ovo bolesno tkivo odstrani . NAšalost to će se desiti tek iz haoosa , a na putu smo u haos . Mnogo bi bolje bilo da se desi prije haosa i na miran način , ali teško , ovi debili nas vode u haos totalni .

Poslednja izmena:

Back