Poslednji tinejdzerski dani

Uh...s jedne strane mi je zao,jer uskoro vise necu biti tinejdzer.

ali s druge strane,kad pomislim koliko sam bila stidljiva, sobom nezadovoljna i puna kompleksa,drago mi je sto je to sve iza mene.

A sad kao kobajagi odjednom sve to nisi :roll: (kako da ne)...Od 18 niste teenager iako i 19 ima to teen,tako da ti nisi tinejdžer već poduže...I treće,hm,šta htedoh reći...A,da...Zeznuto je kad zađete u dvadesete,osetićete da ste preko noći postali matori,a do juče klinja bez briga...Odjednom su se približile još te 4 godine kad trebate da se zaposlite,odvojiti se od ostatka familije,sami kuvati,plaćati stan,komunalije,prati veš,zasnovati bračnu zajednicu i rađati decu...Od dvadesete sve ide nenormalno brzo,a vreme se ne može usporiti...Tako je lepo bilo u vrtiću...

P.S. Vidim Sibilova da si počela da gradiš samoupravljanje na forumu pošto bilo šta da lupiš svi kažu- Tako je!

A sad kao kobajagi odjednom sve to nisi :roll: (kako da ne)...Od 18 niste teenager iako i 19 ima to teen,tako da ti nisi tinejdžer već poduže...I treće,hm,šta htedoh reći...A,da...Zeznuto je kad zađete u dvadesete,osetićete da ste preko noći postali matori,a do juče klinja bez briga...Odjednom su se približile još te 4 godine kad trebate da se zaposlite,odvojiti se od ostatka familije,sami kuvati,plaćati stan,komunalije,prati veš,zasnovati bračnu zajednicu i rađati decu...Od dvadesete sve ide nenormalno brzo,a vreme se ne može usporiti...Tako je lepo bilo u vrtiću...

P.S. Vidim Sibilova da si počela da gradiš samoupravljanje na forumu pošto bilo šta da lupiš svi kažu- Tako je!

:roll:
Objasni zašto ti je toliko teško da shvatiš da se čovek može da promeni za veoma kratko vreme,da ne govorim o godinama koje su ovde u pitanju :confused: ne verujem da je ovde iko bukvalno mislio da si do 18te budala,a od 18te postaješ ozbiljan.Za zrelost ne postoji starosna granica :confused:
I kao drugo,ja bih npr rekla da si ti lupio/la.
evo ti jedan :roll: za kraj

obožavam svoju nezrelost. :mrgreen:

:eek::roll: Jel ti imas neki problem,ozbiljno te pitam?;):dontunderstand:
Rekao bi covek da te izjedaju kompleksi.Opsednut si godinama i vremenom koje je iza tebe.

Poslednja izmena:
:roll:
Objasni zašto ti je toliko teško da shvatiš da se čovek može da promeni za veoma kratko vreme,da ne govorim o godinama koje su ovde u pitanju :confused: ne verujem da je ovde iko bukvalno mislio da si do 18te budala,a od 18te postaješ ozbiljan.Za zrelost ne postoji starosna granica :confused:
I kao drugo,ja bih npr rekla da si ti lupio/la.
evo ti jedan :roll: za kraj
:

Tacno...tj. teen godine su one u kojima se toliko menjas iz godine u godinu ,da toga nisi ni svestan.

Vidi se da ti nije sišlo sa onog mesta gde ne treba da bude u glavu...I bolje da uživaš tu di si...Ja ne lupam,ta zaboga ja sam pravnik...

Ne,ti si brucos,ne pravnik.

1) da jesu zajebane te 20-e, tako je verovatno, mada nemam pojma ni što bi bilo, sa svakom decenijom života; uglavnom meni je taj prelaz 19/20 ispao nekako preloman i turbulentan, to klinac/ćovek

2) koliko sam upućen BRUCOŠ si dok ne položiš PRVI ispit, os tada si student, kad diplomiraš onda si neki ***** (u međuvremenu, mislim koje zvanje, apsolvent)

Sibilova a gde sam ja to tolko kukao o tome? Baljezgaš svašta. Prvo mi tako nesto lupiš pa na kraju teksta staviš- ;) Sigurno da je lepo biti mlad jer su te godine najbezbrižnije,a za neke potpuno bez obaveza i bez ikakvog razmišljanja za neko sutra.Slažem se sa konstantaciju koju je napravio bezibre!

Ljudi za jedanaest dana napusticu ovaj tinejdzersi svet i uci u vode odraslih ljudi. I pravo da vam kazem, ne ide mi se tamo. :cry:

ja sma mislio da si ti neki stariji covek ;) valjda na osnovu avatara :)

eee moj sinko, kada sam ja imao 18, mushkarac je trebao otici u rat i izdrzavati zenu...bila su to teshka vremena 1936. Secam se da ni hleba nekad nismo imali za jest, pa smo decu tamanili.

Back