dubai_dream
Aktivan član
- Poruka
- 1.088
ja vec neko vrijeme nisam teen........ali se osjecam kao teen 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih se vratio u tinejdzersko doba![]()
Uh...s jedne strane mi je zao,jer uskoro vise necu biti tinejdzer.
ali s druge strane,kad pomislim koliko sam bila stidljiva, sobom nezadovoljna i puna kompleksa,drago mi je sto je to sve iza mene.
ali s druge strane,kad pomislim koliko sam bila stidljiva, sobom nezadovoljna i puna kompleksa,drago mi je sto je to sve iza mene.
A sad kao kobajagi odjednom sve to nisi(kako da ne)...Od 18 niste teenager iako i 19 ima to teen,tako da ti nisi tinejdžer već poduže...I treće,hm,šta htedoh reći...A,da...Zeznuto je kad zađete u dvadesete,osetićete da ste preko noći postali matori,a do juče klinja bez briga...Odjednom su se približile još te 4 godine kad trebate da se zaposlite,odvojiti se od ostatka familije,sami kuvati,plaćati stan,komunalije,prati veš,zasnovati bračnu zajednicu i rađati decu...Od dvadesete sve ide nenormalno brzo,a vreme se ne može usporiti...Tako je lepo bilo u vrtiću...
P.S. Vidim Sibilova da si počela da gradiš samoupravljanje na forumu pošto bilo šta da lupiš svi kažu- Tako je!
A sad kao kobajagi odjednom sve to nisi(kako da ne)...Od 18 niste teenager iako i 19 ima to teen,tako da ti nisi tinejdžer već poduže...I treće,hm,šta htedoh reći...A,da...Zeznuto je kad zađete u dvadesete,osetićete da ste preko noći postali matori,a do juče klinja bez briga...Odjednom su se približile još te 4 godine kad trebate da se zaposlite,odvojiti se od ostatka familije,sami kuvati,plaćati stan,komunalije,prati veš,zasnovati bračnu zajednicu i rađati decu...Od dvadesete sve ide nenormalno brzo,a vreme se ne može usporiti...Tako je lepo bilo u vrtiću...
P.S. Vidim Sibilova da si počela da gradiš samoupravljanje na forumu pošto bilo šta da lupiš svi kažu- Tako je!
Objasni zašto ti je toliko teško da shvatiš da se čovek može da promeni za veoma kratko vreme,da ne govorim o godinama koje su ovde u pitanjune verujem da je ovde iko bukvalno mislio da si do 18te budala,a od 18te postaješ ozbiljan.Za zrelost ne postoji starosna granica
![]()
I kao drugo,ja bih npr rekla da si ti lupio/la.
evo ti jedanza kraj
:
Vidi se da ti nije sišlo sa onog mesta gde ne treba da bude u glavu...I bolje da uživaš tu di si...Ja ne lupam,ta zaboga ja sam pravnik...
Ljudi za jedanaest dana napusticu ovaj tinejdzersi svet i uci u vode odraslih ljudi. I pravo da vam kazem, ne ide mi se tamo.![]()
Ko se tripuje da sa 19 godina nisi tinejdžer?![]()
ja sma mislio da si ti neki stariji covekvaljda na osnovu avatara
eee moj sinko, kada sam ja imao 18, mushkarac je trebao otici u rat i izdrzavati zenu...bila su to teshka vremena 1936. Secam se da ni hleba nekad nismo imali za jest, pa smo decu tamanili.