Poslednji prvi poljubac !!!!

majcheki:
Daj bre šta ti je - što si otvarao temu? Ccc - normalno je da vam niko i ne odgovara na ovaka pitanja kad se pravite da ste nešto što očigledno niste

Bez foliranja dame i gospodo - ša me bole da vam se tu nešto ulizujem ili da gradim neku sebe kroz vas ili da lažem - kad mi ni ime ne znate (dobro, većina)

Meni se tema svidela pa sam dala dve svoje priče - a to što se priče tebi nesviđaju, ******, ko te ebe

Nećeš mi verovati , ali moji komentari nisu bili upućeni tebi , već toj osobi koja je to učinila....a to nisi više ti.....
I uglavnom mi nisu poruke upućene da bi nekog spustile već da bi ogolile , pojasnile ili urezale situaciju i pojavu....
Slobodno piši sve što misliš da treba , a u vezi je sa temom.....jedino se bunim kad krenu chat partije.Ostalo je diskusija....Pa nije lično , čak i u ovom slučaju iako izgleda kao da jeste.....

Interesantno mi da niko ne napisa da li je setan kad se promisli da je već doživeo poslednji prvi poljubac , sad ili na način da još uvek traje, ili na način da je kasnije bilo poljubaca , koji nisu bili prvi iako su prvi.......

Svi se sećaju svog prvog poljupca.

Svi se sećaju svog prvog poljupca nekoj drugoj osobi.....

Pišite na temu poslednji prvi poljubac....
Da li još za vas postoji onaj osećaj koji je nekad pružao vaš prvi poljubac nekome?
Iako niste bili svesni , ispalo je da je neki davni prvi poljubac bio vaš poslednji prvi poljubac...

Da li znate da li ste ga doživeli (mislim na poslednji prvi poljubac)?
Ili ga još uvek čekate.
Šta će te osećati kad shvatite da ste ga dočekali......

Nebo je granica , o čemu sve možete osećati dok mislite na vašu kolekciju prvih poljubaca...
Podelite je sa nama.....

(Tema je za Savremenog muškarca i savremenu ženu/devojku , bez pesama molim)
:eek::eek::eek: Тужни Патак пише о првим пољупцима.
Морао сам да оживим ову тему.:lol:

Poslednji "prvi poljubac" menja život......On označava kraj jednog doba i početak drugog, iako tog trenutka niste svesni da se to dešava.....

Е ово си стварно лепо реко.
Увек се радо сећам првих пољубаца. Можда не баш свих, ал оних најсвежијих сигурно.

Back