Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
majcheki:Daj bre šta ti je - što si otvarao temu? Ccc - normalno je da vam niko i ne odgovara na ovaka pitanja kad se pravite da ste nešto što očigledno niste
Bez foliranja dame i gospodo - ša me bole da vam se tu nešto ulizujem ili da gradim neku sebe kroz vas ili da lažem - kad mi ni ime ne znate (dobro, većina)
Meni se tema svidela pa sam dala dve svoje priče - a to što se priče tebi nesviđaju, ******, ko te ebe
Nećeš mi verovati , ali moji komentari nisu bili upućeni tebi , već toj osobi koja je to učinila....a to nisi više ti.....
I uglavnom mi nisu poruke upućene da bi nekog spustile već da bi ogolile , pojasnile ili urezale situaciju i pojavu....
Slobodno piši sve što misliš da treba , a u vezi je sa temom.....jedino se bunim kad krenu chat partije.Ostalo je diskusija....Pa nije lično , čak i u ovom slučaju iako izgleda kao da jeste.....
Interesantno mi da niko ne napisa da li je setan kad se promisli da je već doživeo poslednji prvi poljubac , sad ili na način da još uvek traje, ili na način da je kasnije bilo poljubaca , koji nisu bili prvi iako su prvi.......