Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Рецимо, умирем вам друг / другарица и сад има последњу жељу да има секс са вама. Да ли бисте изашли у сусрет другу / другарици? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
morbidniju temu nismo imali ovoj godiniРецимо, умирем вам друг / другарица и сад има последњу жељу да има секс са вама. Да ли бисте изашли у сусрет другу / другарици?![]()
Почаствован сам.morbidniju temu nismo imali ovoj godini
Има занимљив филм, не баш на ту тему али сличну...
Фри секс.A sta i ispunis i ona/on kaze mosha, ne umirem!
da nisi malo zagoreo? a?Фри секс.
Може бити. Помози брату.da nisi malo zagoreo? a?
Правда за баке!Pa zavisi, ako je bakuta i poznim godinama, odbio bih je.![]()
I ne bi bakicu jadnu?Pa zavisi, ako je bakuta i poznim godinama, odbio bih je.![]()
Hmmmm brate, naterao si me na empatiju. U tom slučaju, vadim domaćina pa nek ide život.I ne bi bakicu jadnu?
Zamisli nju, rasla ceo zivot joj gorak, niko je nikada nije voleo, sama, ni trunke ljubavi da oseti. Niko da je zagrli, uzme za ruku, i pred kraj da oseti malo muskog i ti ne bi.
pa nemoj u njih da gledash pa te netje iritiratiZnas sta. Da ti nije tih obrva, mislio bih da si ozbiljna.
Pa brate. Ebemu, to je covek.Hmmmm brate, naterao si me na empatiju. U tom slučaju, vadim domaćina pa nek ide život.
A ti mislis da se ogrebem za seks.pa nemoj u njih da gledash pa te netje iritirati
nemote praviti herojski chin od ispunjavanje zhelja koji vama idu u korist
ja sam Ruzna a ne "ta sa obrvama"Slusaj ti s obrvama.
Ja sam muskarac. Muskarci imaju drugaciji pristup seksu. Muskarac ne misli da ce biti ostecen ili nekoga oatetiti ako se prasnu.