posledice????????????????????

Pa stetan je efekat hidraulicne pumpe. Posto ti je za vreme mece, kanal pun tecnosti, jel, pa ona muska stvar se ponasa k'o klip, potiskuje tecnost iz suda manje zapremine u sud vece, koji ekspandira, pa ti se dize pritisak i stomak.
A i zaebano je kad "klip" nema dovoljan fi, pa ne zapitva kako treba, oce da strcne sa strane, a ostavlja gadne fleke i tesko se brise.

kao sto neko jednom rece," mrzim glupe ljude koji stalno pametuju"

ako te bas interesuje---odavno imam sex sa mecom i nije mi nista pa me zato zanima zasto mnogi pricaju da je stetno.

P.S ako ne volis ovakve teme nemoj ni pisati na njima!

Гголуб ти је једини написао једине последице које могу да се јаве приликом односа у периоду кад девојка има менструацију, а ти овако реагујеш!
Ако си хтела да се хвалиш својим искуствима, онда тему није требало да поставиш као питање.

Гголуб ти је једини написао једине последице које могу да се јаве приликом односа у периоду кад девојка има менструацију, а ти овако реагујеш!
Ако си хтела да се хвалиш својим искуствима, онда тему није требало да поставиш као питање.

Je si li videla!? :eek:
To mi je hvala što sam se trudio... :(
Današnja omladina... kako li je tek prosvetnim radnicima, oni svakodnevno pokušavaju nešto da objasne desetinama mladunaca?

Original postavio jellka
kazu da je stetan sex u toku menstruacije
pa me zanima da li neko zna koje su posledice?!?!?

ne zna niko

jellka
glupa li si
ili se samo pravis?
odavno imas seks sa mecom?
pa pitaj ginekologa
sta ima da kaze na tu temu
ili malo pretrazi teme
net
bilo sta

Ne interesuje me da li imaš seks sa mecom, ili sa kucom, što se mene tiče možeš i sa magarencetom - to je tvoja privatna stvar.
a sa golubom? :think:

Back