Последице "сарадње" са Хагом - САД правда окупацију Космета хашким пресудама!

Poruka
19.903
Rusija: Savet bezbednosti dozvoljava secesiju samo kolonijama; SAD: Presuda Milutinoviću dokazala zločine nad Albancima

Zastupnik SAD pozvao se na presudu Haškog tribunala koja govori o zločinima Beograda dok je ruski ambasador tvrdio da Marti Ahtisari nije smeo da preinači Rezoluciju 1244

Pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu juče se odigrao dugo očekivani pravni okršaj između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država koje se prvi put od osnivanja suda 1946. godine pojavljuju u istom procesu. Iako se to najavljivalo i pre početka suđenja, juče se prvi put jedna zemlja pozvala na presudu Haškog tribunala. Predstavnik SAD podsetio je da u presudi bivšem predsedniku Srbije Milanu Milutinoviću piše da su kosovski Albanci godinama bili podvrgnuti nasilju pod okriljem države, koje je kulminiralo 1999. kada je „ubijeno 10.000, a proterano oko milion Albanaca”.
:dash::dash::dash:
Даље читајте овде: http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Rusija-Savet-bezbednosti-dozvoljava-secesiju-samo-kolonijama-SAD-Presuda-Milutinovicu-dokazala-zlochine-nad-Albancima.lt.html

На основу овога што сад можемо да видимо,није тешко закључити да ЕУ власти у Београду(од Ђинђића и Коштунице до Тадића и Дачића) хапшењем и изручивањем српских политичких,војних и полицијских лидера директно раде на антидржавним и антисрпским интересима потпомажући и поткрепљујући злочине Еврпске уније и САД над Србијом.

Шта мислите,шта могу Срби у Републици Српској да очекују хапшењем и осудом генерала Младића за "геноцид" у Сребреници?Шта ће се евентуалном његовом осудом правдати?

Ja mislim da bi Srbi iz RS ***** sve zivo i mrtvo svima od reda u Srbiji u slucaju da neko iz te kolonije i pomisli da isporuci gen. Mladica u Hag. :mrgreen:
Krvi bi vam se napili, nebi vam pomogli ni siptari ni braca hrvati i bosnjaci...zazalili bi dan kad su vam ukinuli vize ;)
Zna to i Vlada i predsednik Srbije. :mrgreen:

Rusija: Savet bezbednosti dozvoljava secesiju samo kolonijama; SAD: Presuda Milutinoviću dokazala zločine nad Albancima

Zastupnik SAD pozvao se na presudu Haškog tribunala koja govori o zločinima Beograda dok je ruski ambasador tvrdio da Marti Ahtisari nije smeo da preinači Rezoluciju 1244

Pred Međunarodnim sudom pravde u Hagu juče se odigrao dugo očekivani pravni okršaj između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država koje se prvi put od osnivanja suda 1946. godine pojavljuju u istom procesu. Iako se to najavljivalo i pre početka suđenja, juče se prvi put jedna zemlja pozvala na presudu Haškog tribunala. Predstavnik SAD podsetio je da u presudi bivšem predsedniku Srbije Milanu Milutinoviću piše da su kosovski Albanci godinama bili podvrgnuti nasilju pod okriljem države, koje je kulminiralo 1999. kada je „ubijeno 10.000, a proterano oko milion Albanaca”.
:dash::dash::dash:
Даље читајте овде: http://www.politika.rs/rubrike/tema-dana/Rusija-Savet-bezbednosti-dozvoljava-secesiju-samo-kolonijama-SAD-Presuda-Milutinovicu-dokazala-zlochine-nad-Albancima.lt.html

На основу овога што сад можемо да видимо,није тешко закључити да ЕУ власти у Београду(од Ђинђића и Коштунице до Тадића и Дачића) хапшењем и изручивањем српских политичких,војних и полицијских лидера директно раде на антидржавним и антисрпским интересима потпомажући и поткрепљујући злочине Еврпске уније и САД над Србијом.

Шта мислите,шта могу Срби у Републици Српској да очекују хапшењем и осудом генерала Младића за "геноцид" у Сребреници?Шта ће се евентуалном његовом осудом правдати?

Поред свих ових које си набројао (који су сада власт), не треба
заборавити ни Милана Милутиновића,..КОЈИ је на слободи.
Коју је тек он издају учинио и.....шта ли је "продао" и кога све,
за своју, само своју слободу.:roll:

А, ако је неко могао све генерале и председнике Србије да пошаље у Хаг
као да су злочинци, не би ме зачудило да то не ураде и са Младићем.
Учинили би они то само да могу!....А
ако се деси и да то ураде, онда мислим да им се не пише добро!

Што се тиче САД, па њима ће требати још много година да оперу своју
кривицу тако да ће упирати прстом на другога. Ваљда ће и то морати да
престане,...чекам Кину да крене у "походе"!!!

.

Поред свих ових које си набројао (који су сада власт), не треба
заборавити ни Милана Милутиновића,..КОЈИ је на слободи.
Коју је тек он издају учинио и.....шта ли је "продао" и кога све,
за своју, само своју слободу.:roll:
То можемо само да нагађамо.

А, ако је неко могао све генерале и председнике Србије да пошаље у Хаг
као да су злочинци, не би ме зачудило да то не ураде и са Младићем.
Учинили би они то само да могу!....А
ако се деси и да то ураде, онда мислим да им се не пише добро!
Па,шта ће да им се деси?
Који је то број људи у Србији данас способан да се одупре окупацији,кад су дозволили да зависе од окупатора на најдиректнији могући начин(робовањем за хлеб)?

Што се тиче САД, па њима ће требати још много година да оперу своју
кривицу тако да ће упирати прстом на другога. Ваљда ће и то морати да
престане,...чекам Кину да крене у "походе"!!!

Чекаш нешто што се неће никада догодити,бар не у том смеру.Кина је велики играч,као и САД,као и ЕУ.Сви ти играчи су у истој екипи,раде на истом циљу и имају исти "стручни штаб".

Ja mislim da bi Srbi iz RS ***** sve zivo i mrtvo svima od reda u Srbiji u slucaju da neko iz te kolonije i pomisli da isporuci gen. Mladica u Hag. :mrgreen:
Krvi bi vam se napili, nebi vam pomogli ni siptari ni braca hrvati i bosnjaci...zazalili bi dan kad su vam ukinuli vize ;)

E jesu sila! :hahaha::hahaha::hahaha:

kako ono pevase po Bosni "Romanijo ako jesi gora , Radovan se sacuvati mora " ....kad ono ode nadrilekar Dabic u Hag i niko u njegovoj republici koju je stvorio ni da prdne od uzbudjenja :sad2:

kako ono pevase po Bosni "Romanijo ako jesi gora , Radovan se sacuvati mora " ....kad ono ode nadrilekar Dabic u Hag i niko u njegovoj republici koju je stvorio ni da prdne od uzbudjenja :sad2:

Tuzno je da vi preko Drine jednako gledaste i na Slobu Milosevica i na gen. Lazarevica. Jad i tuga :thumbdown: ... ali vasa sramota ;)

Back