Slonce
Legenda
- Poruka
- 56.944
tender,neyebica i ... seno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini zbog spamaJes, ovo je jedini konstruktivni odgovor al niko ne pise kakve probleme ima kao posledicu problema o kom pisemo vec svi pisu o resenjima, sto je SPAM, bre..e, a kad smo kod toga- ja bih molila , javno, da me postede ponuda za resenje problema na PP jer tender nije raspisan
U suprotnom ce jos da mi traze i specifikaciju usluga a u tom slucaju cu biti prinudjena da javno objavim cinjenicu da niko od ponudjaca nije dovoljno referentan, sto za poso nece da valja nikako
![]()
prigvatila sam pomoc vibratora ali u zadnje vreme nema efekta....smiri me na par minuta i opet po starom....nisam nadr'kana, nisam nervozna, nisam neraspolozena ali mi je u glavi film scena sexa....i ne mogu da ih se oslobodim.....smor bozji....![]()
Izvini zbog spama
eo sa cu biti ozbiljna. umem ja to.
dakle, da te utesim. kad predjes 35-u, nema vise posledica..hormoni se smire, i mozesh kako hocesh..
do tad, poslusaj mudri savet vezan za sport.
trci, vezbaj, plivaj, plesi, setaj, ispuni sebi zivot kvalitetnim sadrzajima..i minimiziraj negativne efekte.
sto manje foruma, sto vise svezeg vazduha..![]()
pazi, kaze neko, u 35-oj i posle se smire hormoni.
o vasionoooooooooooo...
hahah..joj pa izvini, meni se smirilija vec u 37 nikako da se smirim....ebemu, okasnih u statistici......
...znala sam da je zbog foruma.....