Posledice neyebice

Slonce- extra je ideja...seno daje neku posebnu,tradicionalnu draz svemu..nekako je u tom nazivu uklopljeno sve od vitalnog znacaja za ovu temu..jao, bas sam pukla, no , to je bar na temu- jedna od dodatnih posledica :D ..taman batalismo spamovanje tako :)..
Chovechuljak- taman posla, nismo tu da se zameramo nego da pricamo o posledicama neyebice ;) U skladu sa tim ce, verujem , da nam Slonce objasni kako stvari idu u Africi, Aziji i Albaniji :)

prigvatila sam pomoc vibratora ali u zadnje vreme nema efekta....smiri me na par minuta i opet po starom....nisam nadr'kana, nisam nervozna, nisam neraspolozena ali mi je u glavi film scena sexa....i ne mogu da ih se oslobodim.....smor bozji....:D

Jes, ovo je jedini konstruktivni odgovor al niko ne pise kakve probleme ima kao posledicu problema o kom pisemo vec svi pisu o resenjima, sto je SPAM, bre :)..e, a kad smo kod toga- ja bih molila , javno, da me postede ponuda za resenje problema na PP jer tender nije raspisan :roll: U suprotnom ce jos da mi traze i specifikaciju usluga a u tom slucaju cu biti prinudjena da javno objavim cinjenicu da niko od ponudjaca nije dovoljno referentan, sto za poso nece da valja nikako :P
Izvini zbog spama:rumenko:
eo sa cu biti ozbiljna. umem ja to.:mrgreen:
dakle, da te utesim. kad predjes 35-u, nema vise posledica..hormoni se smire, i mozesh kako hocesh..
do tad, poslusaj mudri savet vezan za sport.
trci, vezbaj, plivaj, plesi, setaj, ispuni sebi zivot kvalitetnim sadrzajima..i minimiziraj negativne efekte.
sto manje foruma, sto vise svezeg vazduha..:cmok2:

prigvatila sam pomoc vibratora ali u zadnje vreme nema efekta....smiri me na par minuta i opet po starom....nisam nadr'kana, nisam nervozna, nisam neraspolozena ali mi je u glavi film scena sexa....i ne mogu da ih se oslobodim.....smor bozji....:D

Jes, i kod mene slicno- tad i ja nemam problema sa nateposcu i slicnim, al ostaju te glupe slike..narocito kad pocnem da ucim il udjem u pun GSP :roll:

Koto- nemo' se izvinjavas kad umes takvim savetima da se iskupis :) :cmok2:.Da, sad mi lakse- imam samo jos dve godine ovog zlopacenja :) a te dve bih stvarno i mogla da potrosim na ovaj nacin koji predlazes...plivanje i ples mi se narocito svidjaju, setnju vec koristim..setam dok se ne izmorim i onda mi sve lepo :) ..tad budem u nekom stanju slicnom onom kad se naduvam- stopala ko da jedva doticu zemlju poslednjih ppar stotina metara, glava negde u oblacima, boje zivlje,i tako... hmm, a mozda je i do onog cudnog dima na kalisu koji sam njusnula par puta :D ..nema veze, sta god da je- ne menjam marsrutu..:P

Izvini zbog spama:rumenko:
eo sa cu biti ozbiljna. umem ja to.:mrgreen:
dakle, da te utesim. kad predjes 35-u, nema vise posledica..hormoni se smire, i mozesh kako hocesh..
do tad, poslusaj mudri savet vezan za sport.
trci, vezbaj, plivaj, plesi, setaj, ispuni sebi zivot kvalitetnim sadrzajima..i minimiziraj negativne efekte.
sto manje foruma, sto vise svezeg vazduha..:cmok2:

:think: ja vec u 37 nikako da se smirim....ebemu, okasnih u statistici......:lol:...znala sam da je zbog foruma.....

Da znas da jeste- ja ne volim generalizacije al mi lakse kad ti verujem na rec :D ..
DeLite- kazi slobodno, necemo ti nista- sve smo fine ovde ( postenezene.com, sto rece jedan od nas :) ), ionako muski samo daju predloge za resenje a nikako da iznesu posledice svoje neyebice- ko da to samo zenska posast (cast izuzetku jednom..)

Back