Posledice neyebice

Cupavka

Domaćin
Poruka
3.593
Pretrazih ovaj casni pdf i ne nadjoh ovakv temu a bas bih da vas cujem sta imate da izjavite ovim povodom- ako sam previdela neku temu, nek modovi brisu ovu komotno.

LM, aj, ko svaki dobar domacin, tj. domacica :) da pocnem od sebe: posledice neyebice se odrazavaju na moje dobro raspolozenje koje prelazi u nadrk :lol: fazu, pocinjem i da mucam il da lupetam nepovezano u komunikaciji sa meni sex.zanimljivim predstavnicima suprotnog pola, lose spavam, ne mogu da ucim il ucim sa mukom, itd. ..

Krtolasti- ne diraj mi cubicu :D
Ajde, ljudi, znam da vam je tesko da se otvorite po tom pitanju jer su svi srbi najbolji vozaci, hebaci i ostalo, al , eto, verujem da je ipak bilo i takvih teskih momenata :) ..

Kreptomanu:Ma nemoj? Kad si poslednji put kontrolisao svoje vitalne organe pa si tako siguran u to? I koliku to neyebicu moz da izlecis samokontrolom, tj.preventivno da delujes? Ja nemam poverenja u to- negde mora da ti izbije..makar i na usi..oops, ti to nemas, pa tebi ne moze :lol: al moze, recimo , na oci :D

Jelen- znam ja sta treba da se radi al i preventiva ume da zakaze a drkanje je samo nuzno zlo ..

Poslednja izmena:
Ma nemoj? Kad si poslednji put kontrolisao svoje vitalne organe pa si tako siguran u to? I koliku to neyebicu moz da izlecis samokontrolom, tj.preventivno da delujes? Ja nemam poverenja u to- negde mora da ti izbije..makar i na usi..oops, ti to nemas, pa tebi ne moze :lol: al moze, recimo , na oci :D

kobas nije VITALNI organ, srce je vitalni organ
drugo, neyebitza je chest sluchaj svugde, mislish da su se u drugom svetskom ratu ebavali dok su ih bombardovali? ili oni vojnici na frontu shto su dane po rovovima provodili? njima neyebtza nije bila problem. Ili ljudi sa teshkim oboljenjima itd. ne verujem da se rasturaju od seksa svaki dan. Ili npr. popovi, bash ne verujem da je npr. patrijarh srpski gospodin pavle imao problema sa tim (osim ako mi necesh reci sad da je on svakodnevno imao seksualne odnose)
A pazi, dovoljno je da skrenesh pazhnju na neshto drugo i neyebitza vishe nije problem, samo okupirash um ;)

Pretrazih ovaj casni pdf i ne nadjoh ovakv temu a bas bih da vas cujem sta imate da izjavite ovim povodom- ako sam previdela neku temu, nek modovi brisu ovu komotno.

LM, aj, ko svaki dobar domacin, tj. domacica :) da pocnem od sebe: posledice neyebice se odrazavaju na moje dobro raspolozenje koje prelazi u nadrk :lol: fazu, pocinjem i da mucam il da lupetam nepovezano u komunikaciji sa meni sex.zanimljivim predstavnicima suprotnog pola, lose spavam, ne mogu da ucim il ucim sa mukom, itd. ..
Čupavka, šećeru, al' bi te obrijo......:per:

kobas nije VITALNI organ, srce je vitalni organ
drugo, neyebitza je chest sluchaj svugde, mislish da su se u drugom svetskom ratu ebavali dok su ih bombardovali? ili oni vojnici na frontu shto su dane po rovovima provodili? njima neyebtza nije bila problem. Ili ljudi sa teshkim oboljenjima itd. ne verujem da se rasturaju od seksa svaki dan. Ili npr. popovi, bash ne verujem da je npr. patrijarh srpski gospodin pavle imao problema sa tim (osim ako mi necesh reci sad da je on svakodnevno imao seksualne odnose)
A pazi, dovoljno je da skrenesh pazhnju na neshto drugo i neyebitza vishe nije problem, samo okupirash um ;)

Ej, nemoj da me zahebavas, kad sam ovako ozbiljna :) Prvo- nisam ni rekla da treba kobas (kakva glupa rec :) ) da kontrolises neg vitalne organe koji pate od psihosomatskih bolesti izazvanih problemom o kom pisem. Drugo, ne pricam o tim extremnim uslovima jer da je, recimo, rat, bilo bi sexa kol'ko god oces jer nema sta drugo da se radi sem da se umire, leci i mlati sa neprijateljem a takodje postoje ljudi, kao sto su Patrijarh i neki ljudi slicni njemu, koji prosto imaju drugacije prioritete u zivotu i ne fali im sex toliko da imaju probleme zbog njega, al takvih, valjda nema na ovom pdf-ua,a ??
Ne mogu, bre, da skrenem paznju ni na ucenje koje mi je extra prioritet u zivotu kad neyebitca ufati, tako da to za mene ne vazi...samo da mi je , da ne cuje zlo, neko bolestan u familiji pa da nemam posledice od neyebitce..cak se i rimuje :lol:

Poslednja izmena:
Da, muka ziva.

Moj predlog u tim nezgodnim dugackim periodima je sport do iznemoglosti.

Smanjuje simtome, i daje performanse da problem sto brze i kvalitetnije resis prvom prilikom.

Jes, ovo je jedini konstruktivni odgovor al niko ne pise kakve probleme ima kao posledicu problema o kom pisemo vec svi pisu o resenjima, sto je SPAM, bre :)..e, a kad smo kod toga- ja bih molila , javno, da me postede ponuda za resenje problema na PP jer tender nije raspisan :roll: U suprotnom ce jos da mi traze i specifikaciju usluga a u tom slucaju cu biti prinudjena da javno objavim cinjenicu da niko od ponudjaca nije dovoljno referentan, sto za poso nece da valja nikako :P

Posledice neyebice su itekako izrazene kod nekih forumasa ovde..
Znam neke koji ga vitlaju po nekoliko puta dnevno iz frustracija.

Back