POSLEDICE EFEDRINA

Banshee:
koji je **** tim muskarcima pa se sami pale na svoje misice,jbt kad vidim neke izgledaju da bi se po ceo dan gledali samo u ogledalu i divili samom sebi.fuj!
U svakom sluchaju zhene su 10 puta gore kada krenu da se $minkaju, skidaju stomak pomocu kesa i uchvr$cuju dupe, zatim idu u frizerske i salone lepote, solarijume, na masazhe, pedikire, manikire.. a sve to..
.. a sve to ne zbog mu$karaca, vec zbog toga $to zhele da budu lepe sebi (ukoliko ne lazhu) :wink: Mozda sam i ja nekada i$ao u teretanu.. mozda sam se i ja divio sebi.. pogre$i chovek.. bzvlzvlbzlvz.. hehe

nemoj ti to meni,ja nit se sminkam nit idem u solarijume i sve to,a salo skidam vezbama i bajsom :? a te zenske maske i metode -na brzinu- ne podrzavam.

ne kazem da ne treba da idu u solarijume,al ja kad odem u teretanu uvek ista neka ekipa visi tamo i onda se samo gledaju u ogledalima i mere ko ima vece misice.a to nisu oni lepi misici,prirodni nekako,sto valjda svako voli,nego bataci.a tek noge kad se spoje kad setaju u krug i sepure se i prave buku.ko curani :?

Banshee:
nemoj ti to meni,ja nit se sminkam nit idem u solarijume i sve to,a salo skidam vezbama i bajsom :? a te zenske maske i metode -na brzinu- ne podrzavam.
Znam.. chula si da $to je brzo - to je kuso :)

Banshee:
ne kazem da ne treba da idu u solarijume,al ja kad odem u teretanu uvek ista neka ekipa visi tamo i onda se samo gledaju u ogledalima i mere ko ima vece misice.a to nisu oni lepi misici,prirodni nekako,sto valjda svako voli,nego bataci.a tek noge kad se spoje kad setaju u krug i sepure se i prave buku.ko curani :?

To je sve od koncentrata.. ne mozhe svako da se izdefini$e (kao ja recimo) Treba ti telo za tako ne$to (genekita) Dobar deo likova koji bilduju su masni i da se ne napumpaju preko stotke ne bi primetila od sala ni da imaju mi$ice. Masnoca je najveci neprijatelj definicije. Blagosleveni da su posni :D Posle ovog kraceg EPPa hteo bih da dodam da ne vidim ni$ta lo$e ako se chovek divi svom trudu i radu u razumnoj meri, jer.. Ko ne voli svoje telo, ne voli ni tudje! xexe

divlja:
Efedrin je supstanca koja pomaze organizmu da sagoreva masnoce. Koristi se pri vezbanju, daje energiju, ali stetno moze uticati na srce, cak moze biti fatalan.
Reci ti njemu lepo ili efedrin ili ja!
Izguglaj po netu, nacices svasta.

Zna se da kod muškaraca posle 25-te godine počinju da se stvaraju masne naslage.

Ako ima devojku - šta će mu sagorevač masti?
Mislim i to mu je neka devojka kad ne može pored nje da sagori...

clock:
Ako ne mozes da pomognes, ne ulazi u diskusiju!

Posto idem u teretanu znam o cemu se radi.
Dakle, Efedrin ima slican ucinak kao amfetamin, (speed npr.) samo slabiji...uglavnom radi se o tome da covek oseca dosta povisen nivo energije tokom naredna 3-4 sata od uzimanja, prate ga nuspojave kao sto je ubrzani puls, lagano povisen pritisak, drhtanje ruku, blaga ushicenost od viska energije koju onda naravno treba ispucati tokom treninga....bilderi ga koriste u toj kombinaciji sa kofeinom jer navodno pomaze prilikom mrsavljenja na definiciji.

Inace primarna upotreba Efedrina je u medicini, koristi se kod astme i sl. bolesti disajnog sistema, npr. imas efedrin kapi za nos, samo su to puno manje doze od onih koje uzmes da bi dobio kick pre treninga.
Znam ljude koji su ga uzimali, i nikakvih problema nisu imali.
Ja ga licno nisam uzimao.
...a deluje uopste zato sto ima strukturu slicnu adrenalinu, u neku ruku su dalji rodjaci. Vrednost efedrina kao droge je 0, tvoj decko definitivno nije junky (bar ne zbog efedrina), naravno da poput svih supstanci i efedrin ima pozitivne i negativne efekte, pa ko se u svemu tome pronadje...

betmenov_prijatelj:
ne znam samo zasto ga prodaju na ulici kao speed i zasto dize slicno...treba biti opasno hrabar pa izjaviti da efedrin nije droga
...zato sto je ovo Srbija i svako njesra valjaju na ulici. Postoji i biljka koja se zove efedra, tu je supstanca prvi put pronadjena i po njoj dobila i ime, inace u svetu imas masu napitaka koji sadrze efedrin, medicinski se koristi i u pojedinim preparatima dostupan bez recepta. Jedini razlog zasto je efedrin pod prismotrom je to sto se od njega lako dobija metamphetamim koji jeste prava droga.

betmenov_prijatelj:
bas si nachitana :)
e vi's sad' se mnogo bolje osecam, znas ona prica sa egom ili tako nesto.
Tema je bio efedrin i ja sam svoje misljenje potkrepljeno sa par argumenata izneo, nista vise i nista manje. Neko drugi, skepticniji ce navest druge argumente i isto tako biti u pravu, c'est la vie :D Jbt. misljenja su k'o guzice, svako ima jedno

Back