Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 85.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakog nesvrstanog iz Kenije koji se uhvati u Srbiji treba na licu mesta policijski proterati kod Kurtija, tj za početak.
Ne treba zaboraviti da je Obama samo jedan Husein.Pa ne može se mnogo očekivati od Obamine zemlje porekla.![]()
jao bezezanja swatka je tamarica
Nije bolesna u glavu, kao suprug joj. Barem zna da se druži sa ljudima.
Ona AVetinja gde god da se pojavi, žurka postane smaranje.
Taso Srpkinjo!
Nekako je konstantno u Africi. Svaki put kad crnci dođu u goste u Srbiju ona se pojavi.Koliko je minuta provela sa svojim navodnim suprugom od Nove Godine?
To uopće nije više vijest. Kosovo je proglasilo neovisnost daleke 2008. godine, a Srbija je izgubila nadležnosti na Kosovu davne 1999. godine. Današnja omladina na Kosovu se uopće ne sjeća srpske vladavine nad bivšom pokrajinom....
Sredila "Prva dama"...?
После Тамарине посете Кенија признала независно Косово
https://srbin.info/politika/posle-tamarine-posete-kenija-priznala-nezavisno-kosovo/
...
Или рецимо да смо задржали велика грађевинска предузећа па да одемо да радимо доле и вршимо утицај на њихову политику ми смо изабрали пут гашења истих и дозволили смо тешким лоповима и будалама да зидају по Србији. Они само овде и могу да раде јер би били протерани чак из Африке колико су неспособни и колико краду.Svakog nesvrstanog iz Kenije koji se uhvati u Srbiji treba na licu mesta policijski proterati kod Kurtija, tj za početak.
Preko ovakvih stvari se ne prelazi ukoliko se baš ne mora, a Kenija nije baš Nemačka…Или рецимо да смо задржали велика грађевинска предузећа па да одемо да радимо доле и вршимо утицај на њихову политику ми смо изабрали пут гашења истих и дозволили смо тешким лоповима и будалама да зидају по Србији. Они само овде и могу да раде јер би били протерани чак из Африке колико су неспособни и колико краду.
Љутимо се на Кенију која само гледа свој интерес и ради оно што ми не радимо већ 35 година.
Јасно ми је то али ми смо требали да радимо другачије читаву причу са њима много пре, па да будемо неко ко је у добрим односима са њима па се то не би десило.Preko ovakvih stvari se ne prelazi ukoliko se baš ne mora, a Kenija nije baš Nemačka…
Јасно ми је то али ми смо требали да радимо другачије читаву причу са њима много пре, па да будемо неко ко је у добрим односима са њима па се то не би десило.
Искрено зашто би се Кенија тангирала око неке земље у коју дође 30-40 њених грађана годишње. Као што и нас треба да боли дупе за неке друге земље и народе и да гледамо само и једино сопствени интерес.
Овако би тим протеривањем њихових људи одавде испали комплетне будале, као што углавном и испадамо. Њих смемо а осталима великима не смемо ни да реч кажемо. Онда боље да ћутимо.
То се другачије ради.
Права дипломатија је она код које нема кризе (ни политичке ни економске) у твојој земљи јер владалац види 10-20 година унапред и предупређује ствари и решава проблеме на туђем терену, пре него што дођу у наше двориште.Где ови слепци и унуци комунизма знају шта је дипломатија.
Дачић није знао ни један страни језик па се хвалио отпризнавањем Косова. Уствари није толико до незналица српске дипломатије и међ.односа колико је до нових геополитичких струја
Уствари од 2007-8 креће пад финансијске моћи Америке и лупање вета од стране Русије и Кине у УН до Трампа
Објаснио Пророковић у
Pogledajte prilog 1705064
"Zgazila prijateljstvo"? Država na drugom kontinentu? Koji su plodovi tog velikog prijateljstva? Zadivljuje količina patetike dotičnog ministra. Sve za unutarnju uporabu.
Pipnuo je nije već duže vremenadobra je riba , aci je super