Posle razvoda

mravojedi

Obećava
Poruka
75
Zanima me da li se nekom desilo da ga posle razvoda zena zove i place kako bi se vratila i koji su razlozi?
Verovatno taj covek s kojim je sada ne taslaci tako dobro kao ja. Da li bi valjalo da je primim nazad ili da je samo povremeno taslacim?

nesto razmisljam, a sto je otisla ako si je dobro taslacio?.. mozda je ovaj dobro taslacio u pocetku, ali je sad preterao pa je razbija od qrca.. ona, jadna, ne moze vise da izdrzi, place i zeli da se vrati.. to mi nekako logicno zvuci.. a?

bundeva:
nesto razmisljam, a sto je otisla ako si je dobro taslacio?.. mozda je ovaj dobro taslacio u pocetku, ali je sad preterao pa je razbija od qrca.. ona, jadna, ne moze vise da izdrzi, place i zeli da se vrati.. to mi nekako logicno zvuci.. a?

E pa ne valja preterivati. Uvek sam bio pazljiv da taslacenjem ne ugrozim drugu stranu.

mravojedi:
Zanima me da li se nekom desilo da ga posle razvoda zena zove i place kako bi se vratila i koji su razlozi?
Verovatno taj covek s kojim je sada ne taslaci tako dobro kao ja. Da li bi valjalo da je primim nazad ili da je samo povremeno taslacim?
Primi je nazad. Prava zena duboko ce ceniti takav tvoj gest..i bice ti dobro, jer ce se ona truditi vise...

Zavisi sta je razlog razvoda, zavisi dal imate decu...
Kada je rec o braku, uvek sam pre za pomirenje..ako postoji volja sa obe strane, ako imate decu i ako ste u stanju da oprostite sve jedno drugom bez prebacivanja...

gossca:
ako ste u stanju da oprostite sve jedno drugom bez prebacivanja...

Shto se uzgred recheno nece desiti, ako uzmemo u obzir da je jedina njegova ideja o tome zashto zena hoce da mu se vrati nemogucnost drugog da je, kako reche chovek, taslachi kao on... Mora da je chova drugi Peter North ili Ron Jeremy...

Back