Posle raskida

Moram da priznam da mi raskidi tesko padaju imam veliki problem kada treba ostaviti nekoga ko te jako voli a iz tvog ugla to nije vise to. Jednostavno boli me da gledam kako to razarajuce deluje na bice koje te voli, e sad neznam zasto sam ovo ispricao ali moze nekome da koristi.....

Olivier:
Sta reci devojci koja,posle sporazumnog raskida,zeli da ostanete prijatelji,a vi,iako vam isuvise znaci,imate visak muske sujete,pa kazete ne da bi se posle pokajali???
Veruj mi da ne treba da se kajes, tako je mnogo bolje. Moj bivsi nije bio tako hrabar pa smo se "druzili" jos 3 godine nakon 4 provedenih zajedno. Znali smo da ne mozemo zajedno, a nismo mogli ni da se razdvojimo. Zato preseces i gotovo! :D

Selena:
SINDI:
Selena:
Posle ljubavi nema prijateljstva :(
ima...posle petnaest godina :wink:
provereno 8)

Ma nema,posebno ako je duuugo trajala ljubav.
Bez obzira kako se završila,bolna je za obe strane.
Nismo se slagali kao par,a sad treba da mi bude prijatelj.
Nema šanse!
cini se da nisi skontala...ne posle ljubavi duge petnaest godina, vec petnaest godina nakon sto je zavrsena...zivot prilicno dugo traje, strasti blede, dolaze nove, a covek moze da ti ostane drag i ako su ljubav i strast davno proslo vreme...

SINDI:
Selena:
SINDI:
Selena:
Posle ljubavi nema prijateljstva :(
ima...posle petnaest godina :wink:
provereno 8)

Ma nema,posebno ako je duuugo trajala ljubav.
Bez obzira kako se završila,bolna je za obe strane.
Nismo se slagali kao par,a sad treba da mi bude prijatelj.
Nema šanse!
cini se da nisi skontala...ne posle ljubavi duge petnaest godina, vec petnaest godina nakon sto je zavrsena...zivot prilicno dugo traje, strasti blede, dolaze nove, a covek moze da ti ostane drag i ako su ljubav i strast davno proslo vreme...
slazem se a moze i pre 15god.

Back