Posle praznika...

macka vracarka

Veoma poznat
Poruka
13.093
...svake godine isto. Januar je mesec odlaganja za posle...Nove godine, za posle Bozica, pa oko Srpske, pa posle Sv. Jovana i onda posle zimovanja, i na kraju ajde posle Sv. Save. A onda evo ga februar i stigle mimoze i krece maltretiranje srcima i ljubavlju zbog Dana zaljubljenih.
Januar je mesec zivota na dah, zaroni, izroni. Sve se ceka da nesto dodje pa onda da prodje. Danas sam zvala bankarku za kredit drugi put. Prvi put sam je zvala 03.01. Vidim tacno da me drzi na stand by-u i pomera iza praznika...Sve kao radi ali na papiru.
Moj je predlog da januar bude neradni mesec, lepo proglasiti raspust pa da na miru bolujemo od prejedanja i prepijanja, da budemo na detoxu i disemo na slamčice, a i da se finansijski malo stabilizujemo od trosenja i cega ima i cega nema pred Novu godinu.
Ima li saglasnih.? Kakav je vama januar? z:)

pa dobro jeste takav
u januaru nista ne funkcionise do posle pravoslavne nove godine
onda malo kao krene
pre toga krene da se vrti oko slavskih dana, radimo - ne radimo
ja danas odem do frizerke na farbnje, koja inace spaja ng sa bozcem, al ako je lepo raspolozena ajde otvorice na jedan dan
ofarba me i zamaze kozu lica oko kose
farbam se u smedju kesten
ok..daj mi maramicu za skidanje farbe molim te, ne mogu ovakva da izadjem na ulicu
pa osusile su se, jedino da ti okvasim vodom
(mora da se salis)
fenira me, cetka joj ispada tri puta..naelektrisala mi kosu, slepila teme, ostvila nadrndane krajeve
ok, placam, odlazim i zakazujem kod njene radnice feniranje za utorak
- a znas ona ne radi u utorak, tad joj je nova slava..da ti zakazem za sredu
neka nemoj, ovo je bozji glas da treba da promenim frizera
noktarku koja je radila kod nje sam vec zamenila drugom, kozmetocarku za depilaciju isto
znaci ovo je godina za velike promene :)
da krenemo od osnovnih usluga :)

- - - - - - - - - -

a cekaj i da ja otvorim jednu temu o potkusurivanju :)

Ja se nisam prejedao naprotiv ,sve manje jedem i gluposti sam sveo na minimum,polako i to izbacujem,jedino se radujem svetom savi to idem na selo mozda cu malo jage da pojedem posle 3 god,znam da mi nece prijati i vrv prestajem sa meso ispadima

kod mene nije tako,bar ovaj put.nisam se prejedala,pocela sam jos u decembru da vezbam.ili u novembru..?poradila sam sve sto sam htela ovih dana.dodje mi da sama sebe poljubim sto je tako.inace ranijih godina je i meni bilo tako

Meni je super...
Za ng sam isla u NS na dnevnu zurku jer sam tako htela. Nit sam ikoga pitala hoce li sa mnom ili nece... Uopste nisam ostavila mesta za promenu... Mm je sam odlucio da hoce da ide... I da nije hteo ja bih isla...
Onda smo uvece otisli u vinariju, radili... On je pio kiselu a svekar i ja vino... Lepo se proveli radeci... :)
Usli u Novu godinu radno i veselo... :)
Tako da ocekujem da ova godina bude godina donosenja odluka, godina u kojoj cu manje misliti na druge a vise na sebe... :)
A januar ko januar... Pocetak... Dobro je :)

Meni je super...
Za ng sam isla u NS na dnevnu zurku jer sam tako htela. Nit sam ikoga pitala hoce li sa mnom ili nece... Uopste nisam ostavila mesta za promenu... Mm je sam odlucio da hoce da ide... I da nije hteo ja bih isla...
Onda smo uvece otisli u vinariju, radili... On je pio kiselu a svekar i ja vino... Lepo se proveli radeci... :)
Usli u Novu godinu radno i veselo... :)
Tako da ocekujem da ova godina bude godina donosenja odluka, godina u kojoj cu manje misliti na druge a vise na sebe... :)
A januar ko januar... Pocetak... Dobro je :)

tako je cile
kazu da je ovo karmicka godina za naplatu i placanje svega sto smo uradili i sto nam je uradjeno
pa kako sta kome zapadne
ja sam spremna :)

...svake godine isto. Januar je mesec odlaganja za posle...Nove godine, za posle Bozica, pa oko Srpske, pa posle Sv. Jovana i onda posle zimovanja, i na kraju ajde posle Sv. Save. A onda evo ga februar i stigle mimoze i krece maltretiranje srcima i ljubavlju zbog Dana zaljubljenih.
Januar je mesec zivota na dah, zaroni, izroni. Sve se ceka da nesto dodje pa onda da prodje. Danas sam zvala bankarku za kredit drugi put. Prvi put sam je zvala 03.01. Vidim tacno da me drzi na stand by-u i pomera iza praznika...Sve kao radi ali na papiru.
Moj je predlog da januar bude neradni mesec, lepo proglasiti raspust pa da na miru bolujemo od prejedanja i prepijanja, da budemo na detoxu i disemo na slamčice, a i da se finansijski malo stabilizujemo od trosenja i cega ima i cega nema pred Novu godinu.

ja bi ukinuo januar

Januar je k `o mjesec Sijecanj i nije
nesto preterano za sljaku, osim
tekuceg odrzavanja.!!!

to :ok: mačku vračarku za presednika

Back