Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Ide pedes prva, koje imao sreće da bude u intimnoj vezi sa preko pedeset osoba? Lagana jutarnja temilica, očekuju se odgovori iz kreveta u kome se lagano dovršava doručak koji je draga osoba donela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto smo mi nezne i nadasve emotivne dusice koje nikada nemaju vise od komada 2...ok neka fuksetina je dogurala do broja 3 ali to je takva retkost da ces pre videti cudoviste iz Loh Nesa nego sresti takvu zenetinuEto ti ga sad šovinizam, zašto tema nije posle pedesetog?
beš me, hihihi
"Dikli mi romantika"!Ja mislim da su to prave godine za romantiku.Šta i koga, gde i kako je ko je... a, jeb... o je!To su godine za ljubav trećeg doba, nešto slično kao drugi pubertet!Ide pedes prva, koje imao sreće da bude u intimnoj vezi sa preko pedeset osoba? Lagana jutarnja temilica, očekuju se odgovori iz kreveta u kome se lagano dovršava doručak koji je draga osoba donela.
Jaoj, bože...ko o čemu baba o uštipcima!Ma kakve godine, recke, o reckama je reč.
Pa o tome ti pričam upravo, tema o brojevma a baba o godinama. Daj malo se skoncentriši pa da pričamo, moža?Jaoj, bože...ko o čemu baba o uštipcima!
Izvini onda, ja sam dama! Meni je svaki drugi, tako da ja nikad ne brojim ni do tri.Pa o tome ti pričam upravo, tema o brojevma a baba o godinama. Daj malo se skoncentriši pa da pričamo, moža?![]()