BLAJBI
Zaslužan član
- Poruka
- 103.496
..biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Blajbi, ulepšao si mi dan. Sad imam novu foru kad se nađem sa ortacima..biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe!![]()
..biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe!![]()
I ne izlaziti na noćno mokrenje često..biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe!![]()
ma boli me uvo šta će biti nakon pedesete, ima da se isheftam do pedesetih, ne zanima me ta žalopojka ili hvalospevi/verovatno ništa od toga nije realno/ nego kapiram žuljaju se dvoje, ona ne vlaži, njemu poludignut....biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe!![]()
Zato su izmislili viagru i lubrikante...Da se i oni posle 50 malo zabave.....ako njega ne izda srce.ma boli me uvo šta će biti nakon pedesete, ima da se isheftam do pedesetih, ne zanima me ta žalopojka ili hvalospevi/verovatno ništa od toga nije realno/ nego kapiram žuljaju se dvoje, ona ne vlaži, njemu poludignut..
tako da..alooo, ćao zdravo
jeste, ali lubrikante može svaka starija žena da koristi, a vijagru ne može svaki stariji muškarac da koristi, npr..Zato su izmislili viagru i lubrikante...Da se i oni posle 50 malo zabave.....ako njega ne izda srce.
Jbg,onda neka ide na pecanje,a posalje nekog mladjeg komsiju ako vec ne moze on.....jeste, ali lubrikante može svaka starija žena da koristi, a vijagru ne može svaki stariji muškarac da koristi, npr..
to već ne bih pravila scenario, javim se nakon xy godina da podignem temuJbg,onda neka ide na pecanje,a posalje nekog mladjeg komsiju ako vec ne moze on.....
Dignut, nisam verovao da će biti tako ali digne mi se ko u 20-timma boli me uvo šta će biti nakon pedesete, ima da se isheftam do pedesetih, ne zanima me ta žalopojka ili hvalospevi/verovatno ništa od toga nije realno/ nego kapiram žuljaju se dvoje, ona ne vlaži, njemu poludignut..
tako da..alooo, ćao zdravo
Da li je to tvoje lično iskustvo ?..biti dobar u krevetu znaci ne hrkati i ne otimati cebe!![]()