zanima me da li neko moze da mi pojasni koji fax je najbolji?posle kojeg bi mogao da nadjem posao?mene zanima dif ali ne znam ima li leba od toga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanima me da li neko moze da mi pojasni koji fax je najbolji?posle kojeg bi mogao da nadjem posao?mene zanima dif ali ne znam ima li leba od toga...
odeš na biro i pitaš nekog savjetodavca šta se traži... tehnički fakulteti i neke prirodne nauke su uvijek popularni... nemoj menadžment, ekonomiju i pravo ni za živu glavu...
mozes i bez faxa al za dz da radis,mislim nemoj se cimas isto tizanima me da li neko moze da mi pojasni koji fax je najbolji?posle kojeg bi mogao da nadjem posao?mene zanima dif ali ne znam ima li leba od toga...
kao difovac mozes da radis kao profesor fizickog u nekoj skoli ili kao trener u teretani...
To ti je vrhunac karijere