Posle avio nesreće na pustom ostrvu

Femkao bih se.
Ostavio bih im ovog jednog muskarca jer bi svi bili u faoznu, evo ako ti nesh ima ko uotje.
I onda kad bi ovaj prso, pocele bi da se motaju oko mene.
E onda prc. Otvorio bih jednu konferenciju gde bih ah Ja sedeo na bini i bio dosadan do bola. Pricao bih: sta sam danas jeo, kako zelim da otputujem negde, kako sam cool i sve na mestu i kako su one sve moje drugarice koje me razumeju/ne razumeju. A one bi postavljale pitanja: e aj pokazi se malo, e aj hoces ribe? upecale smo danas, vidi brancin, flying fish, sta hoces?
A ja bih: Hvala Milice, ne jedem ribu.

Ono kao neverovatna situacija desi se avio nesreća i desetak putnika medu kojima ste i vi dokopa se pustog ostrva. Život je do nekle moguć....
Ali kada ste se prebrojali ima dva muškarca i dvanest devojaka.
Sta bi bilo kada bi spasilačka ekipa došla tek posle dve godine traganja?
ovo me podseti na pasolinijev decameron...

12 devojaka bi trošilo dva muškarca ako su dobro organizovane kao sestre iz gore pomenutog filma jedino bi muškarci na kraju ovog dvogodišnjeg aranžmana bili suštinski iznureni ali sam sigurna da se ne bi naljutili.

a mogle bi i da se posvađaju oko rasporeda, u tom slučaju nijedna ne bi dobro prošla ali to bi bilo zabavno gledati :lol:

Ono kao neverovatna situacija desi se avio nesreća i desetak putnika medu kojima ste i vi dokopa se pustog ostrva. Život je do nekle moguć....
a zasto je ovo na ljisu?
valjda bi napravili selo, kucu i okucnicu, nesto zasadili, neku zivotinju pripitomili da imaju mleka i kavurme..

bre samo na seks mislite, a oni mukice misle samo kako ce preziveti dve godine.

Ne valjalo odma da se oplodi svih 12 zenskijah, zbog nemogucnosti seksanja pod drugim stanjem.

Fino podijeliti 6 zenskih svakom muskarcu, seks sa svakom naravno...ali planski.

Tipa ova jedna zatrudni pa posle nekog vremena druga...

Zamisli muskarac si i dobijes 6 zenskih a ti oplodis svaku u isto vrijeme.

Nisi valjda toliko glup.

Jedna po jedna i naravno da ostalih 5 pomaze toj trudnoj.

Ne valjalo odma da se oplodi svih 12 zenskijah, zbog nemogucnosti seksanja pod drugim stanjem.

Fino podijeliti 6 zenskih svakom muskarcu, seks sa svakom naravno...ali planski.

Tipa ova jedna zatrudni pa posle nekog vremena druga...

Zamisli muskarac si i dobijes 6 zenskih a ti oplodis svaku u isto vrijeme.

Nisi valjda toliko glup.

Jedna po jedna i naravno da ostalih 5 pomaze toj trudnoj.
Sto bi ih oplodjavao bem ti sunce? Nije to ovo Sivilajzehsn.

po 6 na svakog..raspored i posle menjaža drugih šest
a valjda bi osim seksa nesto i radili da se održe u životu

Back